Mit tennél, ha szemtanúja lennél az utcán vagy bárhol egy bántalmazásnak?
A sümegi kisfiú esete miatt merült fel bennem ez a kérdés.
Pár hónapja a mi városunkban is keringett egy videó, amiben brutálisan megvert 2-3 fiú egy nála kisebb fiút.
Annyira rossz volt nézni és annyira sajnáltam, egyből az jutott eszembe, hogy ha ezt élőben láttam volna, tuti odamentem volna és rájuk szóltam volna. De belegondolva, így nőként, lehet nem lenne a legokosabb odamenni a balhézókhoz, még nekem is bajom eshetne. De ilyen esetben mi a legokosabb, amit tehet az ember? Ha a rendőrséget hívom, addigra lehet komolyabb baja is esne az áldozatnak, ezt pedig nyilván senki nem szeretné, aki segíteni akar a másikon.
Összeszorul a szívem, hogy ilyenek történnek/történhetnek.
Egy ismerősöm komoly boxoló
70valáhny kg lehet
Simán nagyobbat üt mint én 102kg és 197cm létemre
Nemvagyok fika fizikumu mozgatok sulyokat rendesen de ami az ütést illeti pff :D a kisbaràtom simán leköröz
Szavak nincsenek rá, de ezeken már nem segít a Biblia, csak ha a sitten vannak (esetleg).
Ha baj van, mit csinálsz? Prédikálsz?
Vagy ütsz vagy futsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!