Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet ebből bármilyen bajom?

Lehet ebből bármilyen bajom?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam zaklat, elhatároztam hogy felveszem hangfelvételre azt, hogy sérteget, hogy megmutassam az igazgatónak hogy zaklat. Lehet-e bármilyen problémám ebből?

2022. dec. 19. 10:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
mivel zaklat?
2022. dec. 19. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen komoly q helyzet akkor jó ötletek a felvételek. Így bizonyitekod is lesz szóval majd megoldodik a probléma.
2022. dec. 19. 10:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Sérteget engem, illetve a családomat, egyszerűen elegem van már
2022. dec. 19. 10:47
 4/15 A kérdező kommentje:
+Fotózgat, ez is személyi sértésnek számít
2022. dec. 19. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Akkor a családodat keresd meg és meséld el nekik valamint beszéljenek a szüleid ezzel a gyerekkel. Ez a megoldás. Abba fog maradni. Az igazgató nem fog intézkedni szerintem.
2022. dec. 19. 10:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor jó, és mondd, hogy kitörölte-e a fotót, készülj hasonló kérdéssel, így több bizonyítékod lesz.
2022. dec. 19. 10:50
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 abból én jönnék ki rosszul szerintem, ha a szüleimmel jönnék
2022. dec. 19. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:
24%

Sajnos származhat belőle bajod, ha befolyásosak a téged zaklató gyerek szülei. Ekkor simán elintézhetik, hogy kirúgjanak téged a suliból. 😱

Akkor sem jársz jól (hogy is mondjam PC-n?!), ha egy agresszív család sarját akarod kellemetlen helyzetbe hozni. Az ilyen hirtelen haragú emberszabásúak könnyen elintézhetik, hogy pár szimpi arc csak rád várjon suli után egy kis dulakodás erejéig. (Ilyenek után szokott a rendőrség "nagy erőkkel" nyomozni.) 🤔

És igen, ahogy fentebb is írták, még az igazgató sem biztos, hogy a te fenekedet fogja megvédeni. Anno nálunk is volt problémás nebuló, aki hetente járt az igazgatóiba, hogy bezsebelje a szokásos irgum-burgumot, de valamilyen külső nyomás (kvóta, 🤑) hatására sajnos nem vágták ki a suliból. 😤

2022. dec. 19. 11:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az igazgatónak, v. a szüleidnek mutatod meg, az nem gáz.

De ne tedd fel közösségi oldalra, mert az már kőkeményen személyiségi jogok sértése. Hiába, hogy ő a bántalmazó, sajnos az ilyeneknek is vannak jogaik.

2022. dec. 19. 11:26
 10/15 anonim ***** válasza:
4: és mit csinál a fotókkal, amiket rólad készÍt?
2022. dec. 19. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!