A macskám megrázta magát, és túl közel volt hozzá az arcom.Éreztem,hogy a nyála belefröccsen a jobb szemembe. Lehet tőle bármilyen bajom? Kezdek félni..kinti cica ráadásul.
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 22:30
1/9 anonim válasza:
oltva van? Akkor olyan nagy bajod nem lehet. a szemed meg mosd ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincsen oltva. Úgy került hozzánk, nagyszüleim nem akarják megtartani, így pénzt sem akarnak rá áldozni.
2021. szept. 17. 22:35
3/9 anonim válasza:
Nem lesz. Én minden nap puszilgatom, mivel mosakszik nyilván érintkezem nyállal, és volt, hogy az arcomba tüsszentett. Semmi bajom nincs.
4/9 anonim válasza:
3as undorító vagy.
Toxoplazmózisról hallottál már?
5/9 anonim válasza:
Kinti macska, se oltva, sem féregtelenítve: Igen valószínű hogy hordoz pár betegséget, bár maximum begyullad a szemed.
6/9 anonim válasza:
"Toxoplazmózisról hallottál már?" arról amin úgy minden cicagazdi átesik tünetmentesen, és csak a terhes nőkre nézve problémás, de simán elkerülheti ha nem érintkezik a macska ürülékével? Ki nem?
7/9 anonim válasza:
Most ki a szemed, de nem hiszem, hogy a macska nyálában olyan veszélyes dolog lenne. Nekem pénteken véletlenül belenyalt a kutyám a számba de úgy, hogy éreztem a nyelvét a szájpadlásomon. Kiöblítettem és kész.
8/9 anonim válasza:
Nem eszi meg a szarját és véletlen volt mondom. Ha lesz állatod megtudod
9/9 anonim válasza:
4-es Mindent és mindig megmostál evés előtt? Mosatlan zöldségtől, gyümölcstől hamarabb lesz toxoplazmózisod, mint macskától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!