100-110 kiló feletti (elsősorban) férfiak, milyen atrocitást éltetek át a súlyotok miatt?
180 vagyok, 100 kiló. Régen sportoltam, úgyhogy elég erős, mackós, nem a dagadt forma.
Viszont ez mindegy, mert pl. a vállaim miatt alig kapok ruhát. Nincs "belem", de a vállam széles. Felveszem a 3XL pólót, és rövid miatta.
Öltöny, az csak csináltatott jöhet szóba.
Sok nőnek bejön ez az alkat, mármint igazi nőknek, nem 14 éves kislányoknak.
Szerintem én sovány léttemre több atrocitàst éltem át mint a mackósabb ismerőseim fognak egész életük alatt.
Minden nap minden órájában azzal csesztettek, hogy giliszta vagyok anno általános iskolában. Középiskolában is megjegyezték a gyúrós alkatok, hogy hízzak már illetve, hogy egyek mert különben le fogják nyomni a torkomon az ételt.
Aztán elkezdtem edzőterembe járni és bár nagyon rengeteget azért nem híztam de mindenki meglepődik amikor azt mondom, hogy 70 kiló vagyok. Visszakérdeznek, hogy "csak? Azt hittem, hogy vagy olyan 80-90kg"
Szóval legalább már nem vagyok anorexiás kinézetű.
100 kg lehet egy 2-es kommentelohoz hasonlo szeles vallu kisportolt ferfias alkatu ferfi,aki kifejezetten jol nez ki es inkabb irigykednek ra a ferfiak,mintsem beszolnak.
Nem a kg a lenyeg,hanem a forma es allag.
Aki megjegyzést tesz, az 0 IQ-jú bunkó.
De akinek komplexusa van, minden körülményt ellene irányuló atrocitásként él meg, komplexusos.
Nem azzal foglalkoznék, hogy “beszólnak-e”, hanem hogy mi az optimális megoldás.
Az okot kell megszüntetni, ha zavar a környezeted ilyen-olyan reakciója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!