Mit tennél, ha szemtanúja lennél az utcán vagy bárhol egy bántalmazásnak?
A sümegi kisfiú esete miatt merült fel bennem ez a kérdés.
Pár hónapja a mi városunkban is keringett egy videó, amiben brutálisan megvert 2-3 fiú egy nála kisebb fiút.
Annyira rossz volt nézni és annyira sajnáltam, egyből az jutott eszembe, hogy ha ezt élőben láttam volna, tuti odamentem volna és rájuk szóltam volna. De belegondolva, így nőként, lehet nem lenne a legokosabb odamenni a balhézókhoz, még nekem is bajom eshetne. De ilyen esetben mi a legokosabb, amit tehet az ember? Ha a rendőrséget hívom, addigra lehet komolyabb baja is esne az áldozatnak, ezt pedig nyilván senki nem szeretné, aki segíteni akar a másikon.
Összeszorul a szívem, hogy ilyenek történnek/történhetnek.
Nemkell ahhoz börtönig menni..elég egy eggyüttérző fizikailag ok ember…szerintem én sem járnák el máshogy ha épp én botlanák bele valamelyik bikagyerekbe…
Hogy nyomorékká avanzsálnám mint egy zsák homokot az biztos
Homokzsákra nyomorítás
(Bokák térdek forgók csuklók könyökök vállak szilánkosra zúzva)
Elárulok egy műhelytitkot! Ez már nem gyerekjáték, ezek GYILKOLNAK!!!
Régen volt box, csatározás, komoly fellépések, de ilyen nem volt!
:D attol hogy árnyékol és “jó”a reflex
Attol a !!!rendes!!! ütést nemfogják megtanúlni és a cibbonyok..:D vicc
Minimum 3-4en kell hogy mozogjanak és akkor nyugodtak…
Az teny hogy valaki rendesebben üt mint más…de ha nem tanúlja meg a mozdulatsort azz nemlesz soha olyan ütőerő mint egy boxoló aki 5éve csiszolja azt a rohadt ütést…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!