Mást is irritál, amikor azt a kifejezést hallja, hogy "mindent IS"?
Figyelt kérdés
Lehet eleinte még vicces volt pár alkalommal, de annyira elhasznált közhellyé vált, hogy folyton nyílik a bicska a zsebemben és nem tudok elvonatkoztatni tőle annyira bántja a fülem.2023. febr. 10. 08:38
31/35 A kérdező kommentje:
Alkalmanként belefér, hogy színesítse a beszélgetést, de ahogy minden költői kép, úgy ez is elcsépelten hat, ha minden környezetben ezt használják csak azért, mert jópofának tűnik.
Ez nekem úgy hat, mintha lenne egy jó viccem, és ezt mondogatom folyton ugyanazoknak az embereknek.
Pl." Én erőszakos voltam az egyetemen." - és még mindig jóízűen nevetnek ezen a poénon a tanárok, mintha még nem hallották volna ezerszer
2023. febr. 10. 18:13
32/35 anonim válasza:
Engem nem irritál, viszont tudom, hogy másokat irritál, ezért a jelenlétükben igyekszem használni ezt a szófordulatot, hogy húzham az agyukat kicsit 😅
33/35 anonim válasza:
Eleinte engem is zavart, de most már inkább viccesnek fogom fel.
34/35 anonim válasza:
Engem az b*sz fel, hogy egy ilyen "érdekes" kérdésre mindenki is válaszol.
35/35 anonim válasza:
"Engem az b*sz fel, hogy egy ilyen "érdekes" kérdésre mindenki is válaszol."
Te is. Is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!