Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az én helyemben mit lépnétek?

Az én helyemben mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, még osztálytársam volt. Nem voltunk soha hű de jó barátságban de kb egy éve elkezdtünk neten újra beszélgetni, aztán kiderült hogy mindketten rendelkezünk egy kis bi hajlammal. Beszélgettünk hogy jó lenne egy kis ez-az de végül semmi sem lett. Aztán egy másik ismerősömön keresztül megtudtam hogy ez a srác volt már börtönben, és nagy eséllyel bűnözésből él. Így inkább próbáltam lerázni a srácot de ő elkezdett fenyegetőzni hogy ha nem segítek neki valamiben (hogy miben azt nem mondta csak hogy a segítségem kellene) akkor mindenkinek elmondja hogy b#zi vagyok és megmutatja hogy miket írogattam vele.

Mit tennétek a helyemben? Mert félek hogy bele vinne valami bűncselekménybe így nem akarnám már tartani vele a kapcsolatot.

2023. febr. 1. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Háát ha nagyon zavar ignoráld, jelentsd fel a rendőrségen.
2023. febr. 1. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megszakítanám vele a kapcsolatot, de előtte még megüzenném, hogy fel fogod jelenteni zsarolásért, ha megteszi, amit mondott. Jó kis halmazati bünti jöhetne ki...
2023. febr. 1. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Igaz neki ez már nem az első húzása és az is lehet hogy feltételesen van.
2023. febr. 1. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Kamu.
2023. febr. 1. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Ne reagálj semmit.
2023. febr. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!