Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti lépnétek a helyemben?

Manó1235 kérdése:

Ti lépnétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy hete dolgozom az új munkahelyemen de már most észre vettem egy csomó fura dolgot pl este 8ig lennék és rendszerint fél 10kor engednek el, ha hajnalos vagyok akkor 8ig lennék de akkor is 9 óra van mire mehetek haza, aztán életemben nem kasszáztam még erre betettek tg is teljesen egyedül erre a főnök meg leállt velem kiabálni hogy miért nem tudom, mikor még fel sem vettek akkor elmondtam hogy nem tudok kasszázni.Nagyon streszelek mert nagy felelősség egyedül lenni az egész boltban és ha valami nem lesz jó velem fizettetik ki, persze volt gyakorlatom de akkor mindig ott volt velünk valaki. Ilyen programban vannak benne h 25 év alattiakat alkalmaznak, és persze kapják ránk a támogatást de akkor meg miért nem tudnak megértőbbek, türelmesebbek lenni? Ja és azt mondták hogy egy héten 2 nap szabad erre egész hónapban 4 nap szabadnapom van, és a munkabeosztásom is olyan hogy folyton délutánra megyek. Ami nekem azért probléma mert testvérem kislányára szoktam vigyázni ha épp ő dolgozik, meg a barátommal sem tudok találkozni mert másik városban lakik. 300ftot keresek óránként amit szintén keveslek, megkérdeztem munka társam aki 3 hónapja van már ott, ő meg 320at kap hát az sem valami sok. És most keresnek konyhai kisegítőt ott ahol barátom lakik dupla pénzért és még a hétvégém is szabad lenne, + minden nap 7- 3ig lennék. és most ezen gondolkozok mert másrészt meg olyan ciki lenne kilépni, de ha egyszer itt nem érzem jól magam.. szerintetek?
2014. nov. 7. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"ciki lenne kilépni"...Ennél a mondatnál vertem a fejem a billentyűzetbe. Tudtommal szabad világban élünk, nincs rád kényszerítve hogy ott dolgozz ha van más lehetőség.
2014. nov. 7. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Dupla pénz, jobb beosztás és közelebb egy szerettedhez...mi a kérdés? :)

Mondj fel MA! Nem te vagy a ciki, hanem az a mocsok, aki egy embert főállásban 300-ért dolgoztat óránként. Semmi lelkiismeretfurdalásod ne legyen, váltsz, kész. Persze előbb azért bizonyosodj meg arról, hogy a másik helyre felvesznek.

2014. nov. 7. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami, amiért MINDEZEK ELLENÉRE is megéri ott maradnod, maradj és tűrj. Ellenkező esetben azonnal lépj le, mert ami így kezdődik, az később csak rosszabb lesz.
2014. nov. 7. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden úgy van, ahogy leírtad, akkor most lépj ki, amíg nem késő!
2014. nov. 7. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépjél, és egyúttal szerezz bizonyítékokat és jelentsd fel a mocskokat a munkaügyi felügyelőségnél.
2014. nov. 7. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:
igen előbb még meggyőződöm róla hogy a másik hely biztos e :) aztán lépek :)
2014. nov. 7. 09:59
 7/9 A kérdező kommentje:
azért mondtam hogy ciki mert egy hete melózom itt :) a szüleim meg folyton azzal jönnek h örüljek hogy van munkám, de ha lehet választani akkor én inkább a jobbat választom :)
2014. nov. 7. 10:00
 8/9 A kérdező kommentje:
ja és a másik hogy ebben a boltban rengeteg eladó megfordult már mert nem bírják elviselni a főnököt és a legtöbb elég hamar felmondott
2014. nov. 7. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Amint megbizonyosodsz arról, hogy megkapod a másik állást, akkor mondj fel itt! De csak ha biztos, hogy a tied lesz a másik állás!

300 forint nagyon kevés, falun kapálásért kapsz 400-500 forintot...

2014. nov. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!