Erre a szituációra mit lépnétek, ha veletek történne meg?
Tegnap este vártam a villamost, hallottam hogy valaki telefonon beszélget és közeledik a megállóhoz, egy jó kedélyű idősebb 60 körüli úrról van szó, aki miután lerakta a telefont beszélgetést kezdeményezett velem, oda szólt hogy "Mit gondolsz, lesz eső még az este?" Innentől elindult a tegezés, meg minden....
Meghívott egy további beszélgetésre, pár sör mellett. Viszont mivel nem vagyok bunkó, és aki velem kedves azt nem tudom elküldeni, ezért rámondtam hogy jó áll a dolog.
Bár nem félelem van rajtam, mert egy kisportolt 20on évest hogy tudna tettlegesen bántani, inkább maga az érzet hogy kellemetlenség érhet azon a találkozón, valami nem oda illő dolog volna ott.
pffu...en azert meggondolnam hogy kivel megyek el s hova... egy 60 ev koruli ha fiataloknak kell "udvaroljon" akkor annak nyilvan megvan az oka: felre sikerult hazassag, nincs partner, stb. Es altalaban az ilyenekbol lesznek a legsotetebb alakok. Na jo nem biztos hogy a tied is egy ilyen eset, de sose lehet tudni...
Szerintrem azert legy ovatos :/ de azert kicsit elgondolkoztato hogy egy huszoneves kisportolt csaj egy 60 korulivel mit kezd :/ nyilvan jo az alakod, nem szorulsz a 60 evesekre...
Ja es ne haragudj ha tul szemelyeskedo voltam, csak kicsit ez furi ez a sztori :/ legalabbis szamomra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!