Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti lépnétek vagy megpróbálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lépnétek vagy megpróbálnátok újra feldobni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 21/L Ő 35/F szóval azért van köztünk kórkülönbség persze ezzel semmi gond, szülők elfogadták. Együtt élünk már másfél éve és 22 hónapja vagyunk együtt. Egészen idáig rózsaszín köd, pillangók a hasba érzés volt. Most már 2-3 hónapja nincs orgazmusom, el is mondtam neki, persze nem tetszett és mérges volt miért nem akkor szóltam, mért most zúdítom rá a dolgot, azóta 2x sexeltünk és legutoljára ismét nem volt, csak nem akartam megsérteni, így eljátszottam. Azóta nincs hozzá kedvem, nem kívánom egyszerűen nem akarok Vele lefeküdni. Alvásnál is már nem szeretem ha hozzám búj. Szeretem úgy érzem, talán szerelmes is vagyok csak hiányolom azt a kötődést vagy magam sem tudom mit ezért vagyok megzavarodva. Közbe a gond az, hogy nem mehetek sehova egyedül, barátnőimmel se egy kávézóba meginni egy olasz kávét pl. A buli oké, persze én sem örülnék ha egyedül menne. Sokat beszélek más férfiakkal, ha megtudják mióta van párom 'leráznak', feladjak és ez engem oly szinten lehúz, hogy úgy érzem magam mint, egy 70 éves. Vannak akikkel napi szinten beszélek, itt laknak a közelbe és úgy elkap a vágy, hogy találkozzak velük, persze nem úgy, hogy esetleg megcsaljam a párom hanem érdeklődésből, ismerkedésből BARÁTI szinten. Miért érezhetem ezt a vágyat? Lehet meguntam a párom teljesen? De akkor miért érzek szerelmet iránta? Szerintetek mit kezdjek? Félek megbeszélni vele ezt, mert azt hinné megcsaltam.

2014. okt. 2. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ennyit nem érne az egész. Ha nem érzem magam jól valakivel annyira, hogy konkrétan már undorodom tőle és arra kényszerülök hogy hazudnom kelljen egy ilyen fontos dologban (nem tenném a helyedben), akkor ott már komoly problémák vannak. Ez nem szerelem. Úgy jön le ez az egész mintha téged ő kényszerítene hogy vele maradj, de nem tudom miért.
2014. okt. 2. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Szó sincs undorodásról, itt inkább a más férfiak megismerésének vágyáról van szó. Természetesen napközben ahányszor tehetem bújok hozzá és Ő is hozzám. A csókjait imádom, első perctől ugyan olyan jólesik. Azon gondolkodtam, hogy a sex a saját hibám, mivel első randi alkalmával le is feküdtünk, Én sem Ő sem volt már együtt jó ideje valakivel is. Hogy tudnám megbeszélni Vele, hogy találkozhassak mással is? A sexre visszatérve, tán csak változtatnunk kellene, új pózokat, helyeket kipróbálni? Vált már be valakinek az?
2014. okt. 2. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:

"Azóta nincs hozzá kedvem, nem kívánom egyszerűen nem akarok Vele lefeküdni. Alvásnál is már nem szeretem ha hozzám búj. "

Akkor most mégis? Nem tudlak követni. Ha fontosnak tartod, ő is téged, és el tudjátok és akarjátok együtt képzelni a jövőtöket, akkor hajrá, küzdjetek, ne titkolózz, valld be amit kell, tiszta lap, és mehet, de te félsz tőle hogy rövidesen már babakocsit kell tologatnod mert ő már közelít a 40-hez, holott te még élnél a 20as éveid elején....

2014. okt. 2. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem kívánom a sexet illetve, hogy alvás előtt hozzám bújjon nem azt jelenti, hogy undorodom Tőle, legalábbis az én gondolkodásom szerint ez így van. Nem félek a babától, már 1 éve nem védekezünk ha jön nincs ellenvetés. Lehet, hogy igazad van a félelembe olyan szinte, hogy 20-as éveimet járom és ahogy mondani szokták "még élnem kellene a lehetőségekkel". Megvagyok zavarodva, tán hullámvölgy s remélem hamar elmúlik..
2014. okt. 2. 23:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha most adnál neki egy esélyt még, akkor szerinted mennyi esély van rá hogy többször már nem jön fel ez a probléma?

Meg kellene beszélned vele hogy mikre is vágysz igazából. Normális hogy szabadságra vágysz és nem akarsz úgy viselkedni mint egy 70 éves, de neki meg nem kellene korlátoznia. Így döntöttetek, együtt vagytok... bár nem tudom hova kapkodtok, még 2 éve se vagytok együtt, de már jöhetne a baba 21 éves létedre? Ne jöjjön amíg nem egy olyan helyre jönne ahol szilárdak az alapok.... de ez csak az én véleményem.

2014. okt. 3. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem szereted,ha hozzádbújik? Szerintem itt márcsak egy lépés van, amikor már undorodni fogsz, amikor hozzádér! Elmúlt nálad a kémia és az érzések is úgy látszik ...

Eljárni gyakrabban is azért mennél, mert titkon ismerkednél, és azért,mert valami hiányzik. Ha nem hiányozna, akkor csakis csajokkal akarnál találkozni, hidd el!

Az orgazmushoz annyit, hogy nekem nagyon sokáig nem volt az exemmel, mert kissé titkos kapcsolat volt, de amint elfogadtam, hogy nekem csakis ő létezik és őt szeretem, onnantól kezdve lett orgazmusom. Tehát,amikor megnyugodtam mellette.

Te viszont nem vagy mellette nyugodt, nem tudod már elengedni magadat, így nincs orgazmus sem. Ez azért van, mert nem vonzódsz hozzá. Talán pont elszállt a rózsaszín köd.

2014. okt. 3. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!