Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lépnétek vagy megpróbálnátok újra feldobni a kapcsolatot?
"Azóta nincs hozzá kedvem, nem kívánom egyszerűen nem akarok Vele lefeküdni. Alvásnál is már nem szeretem ha hozzám búj. "
Akkor most mégis? Nem tudlak követni. Ha fontosnak tartod, ő is téged, és el tudjátok és akarjátok együtt képzelni a jövőtöket, akkor hajrá, küzdjetek, ne titkolózz, valld be amit kell, tiszta lap, és mehet, de te félsz tőle hogy rövidesen már babakocsit kell tologatnod mert ő már közelít a 40-hez, holott te még élnél a 20as éveid elején....
Ha most adnál neki egy esélyt még, akkor szerinted mennyi esély van rá hogy többször már nem jön fel ez a probléma?
Meg kellene beszélned vele hogy mikre is vágysz igazából. Normális hogy szabadságra vágysz és nem akarsz úgy viselkedni mint egy 70 éves, de neki meg nem kellene korlátoznia. Így döntöttetek, együtt vagytok... bár nem tudom hova kapkodtok, még 2 éve se vagytok együtt, de már jöhetne a baba 21 éves létedre? Ne jöjjön amíg nem egy olyan helyre jönne ahol szilárdak az alapok.... de ez csak az én véleményem.
Nem szereted,ha hozzádbújik? Szerintem itt márcsak egy lépés van, amikor már undorodni fogsz, amikor hozzádér! Elmúlt nálad a kémia és az érzések is úgy látszik ...
Eljárni gyakrabban is azért mennél, mert titkon ismerkednél, és azért,mert valami hiányzik. Ha nem hiányozna, akkor csakis csajokkal akarnál találkozni, hidd el!
Az orgazmushoz annyit, hogy nekem nagyon sokáig nem volt az exemmel, mert kissé titkos kapcsolat volt, de amint elfogadtam, hogy nekem csakis ő létezik és őt szeretem, onnantól kezdve lett orgazmusom. Tehát,amikor megnyugodtam mellette.
Te viszont nem vagy mellette nyugodt, nem tudod már elengedni magadat, így nincs orgazmus sem. Ez azért van, mert nem vonzódsz hozzá. Talán pont elszállt a rózsaszín köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!