Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megpróbálnátok így egy kapcsolatot?
Van egy srác. Kedves,szimpi,jófej,aranyos,stb. Viszont nem érzem azt a pluszt,amit kéne. Nem izzad a tenyerem,nem ver hevesen a szívem,nem szorul össze a gyomrom,ha találkozunk. tehát nem tuti,hogy szerelmes tudnék bele lenni,sőt tuti,hogy nem tudnék. Viszont tényleg nagyon jó ember,jó pasi is,tehát ezzel sincs gond. Ő perszeodáig meg vissza van értem.
Ti megpróbálnátok vele a kapcsolatot?
Én 26éves vagyok,ő 28.
Ja, ha nem esik le a vérnyomásod a látványától, akkor csak barátok lehettek...
Sajnállak, remélem nem jössz össze vele, jobban jár a srác.
Ketteske.
Nem hinném,hogy attól egy gané ember vagyok,mert valaki olyannal akarok együtt lenni,akibe nem vagyok szerelmes.
Eddig,akikbe bele voltam esve,végül mindig átvertek,hisz a szerelem engem is elvakított. Ebben a kapcsolatban láthatnék tisztán és tudom,hogy meg lennék becsülve,tehát sok rágódás után döntöttem úgy,hogy megpróbálom vele.Persze,nem árulok neki zsákbamacskát,tudja,hogy nem biztos,hogy szerelmes tudok lenni. És azt hiszem van annyira intelligens,hogy ha mésem sikerülne a dolog,akkor méltósággal viselje. Tud arról,én hogy érzek,ill. nem érzek és ő így is megpróbálná.És ha amúgy jól érezzük magunkat egymás társaságában,akkor meg mért ne?!
Inkább leszek egy szerelem nélküli,de jól működő kapcsolatban,mint szerelemben olyan mellett,aki átver,hazudik,hülyének néz....
"Nem izzad a tenyerem,nem ver hevesen a szívem,nem szorul össze a gyomrom,ha találkozunk. tehát nem tuti,hogy szerelmes tudnék bele lenni,sőt tuti,hogy nem tudnék. "
Ezek után mi a kérdés?
Még most vess véget ennek, nehogy még jobban beleélje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!