Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti megpróbálnátok így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megpróbálnátok így egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Kedves,szimpi,jófej,aranyos,stb. Viszont nem érzem azt a pluszt,amit kéne. Nem izzad a tenyerem,nem ver hevesen a szívem,nem szorul össze a gyomrom,ha találkozunk. tehát nem tuti,hogy szerelmes tudnék bele lenni,sőt tuti,hogy nem tudnék. Viszont tényleg nagyon jó ember,jó pasi is,tehát ezzel sincs gond. Ő perszeodáig meg vissza van értem.

Ti megpróbálnátok vele a kapcsolatot?

Én 26éves vagyok,ő 28.

2013. márc. 5. 04:41
1 2
 1/11 fannyyy ***** válasza:
54%
Nem hiszem, hogy bele mennék. Nagy az esély arra, hogy nem lenne hosszú távú kapcsolat és akkor csak csalódást okoznék neki. A másik meg az, hogy miért elégedjek meg egy olyan férfival akibe nem vagyok szerelmes? Miért nem engedném inkább már most őt, hogy élje az életét?
2013. márc. 5. 05:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Ja, ha nem esik le a vérnyomásod a látványától, akkor csak barátok lehettek...

Sajnállak, remélem nem jössz össze vele, jobban jár a srác.

2013. márc. 5. 07:46
 3/11 poet1 ***** válasza:
nincs értelme!
2013. márc. 5. 08:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben van vele, akkor miért ne lehetnél bele szerelmes később? Biztos, hogy már ismered teljes valójában? Szóval vagy van mégis valami, ami nem tetszik benne, vagy ha tényleg ok, akkor nem értem mi a probléma. Ha csak nem te vagy a világ legjobb nője, én azért végiggondolnám, mert nagyon rossz érzés mikor az ember utólag megbán ilyesmit.
2013. márc. 5. 09:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Ketteske.

Nem hinném,hogy attól egy gané ember vagyok,mert valaki olyannal akarok együtt lenni,akibe nem vagyok szerelmes.

Eddig,akikbe bele voltam esve,végül mindig átvertek,hisz a szerelem engem is elvakított. Ebben a kapcsolatban láthatnék tisztán és tudom,hogy meg lennék becsülve,tehát sok rágódás után döntöttem úgy,hogy megpróbálom vele.Persze,nem árulok neki zsákbamacskát,tudja,hogy nem biztos,hogy szerelmes tudok lenni. És azt hiszem van annyira intelligens,hogy ha mésem sikerülne a dolog,akkor méltósággal viselje. Tud arról,én hogy érzek,ill. nem érzek és ő így is megpróbálná.És ha amúgy jól érezzük magunkat egymás társaságában,akkor meg mért ne?!

Inkább leszek egy szerelem nélküli,de jól működő kapcsolatban,mint szerelemben olyan mellett,aki átver,hazudik,hülyének néz....

2013. márc. 5. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. Mi értelme lenne?
2013. márc. 5. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:

"Nem izzad a tenyerem,nem ver hevesen a szívem,nem szorul össze a gyomrom,ha találkozunk. tehát nem tuti,hogy szerelmes tudnék bele lenni,sőt tuti,hogy nem tudnék. "

Ezek után mi a kérdés?

Még most vess véget ennek, nehogy még jobban beleélje magát.

2013. márc. 5. 13:02
 8/11 anonim ***** válasza:
26 évesen az ember másképpen viszonyul a szerelemhez, főleg, ha már több csalódás is érte, szerintem próbáljátok meg.
2013. márc. 5. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen,meg fogjuk próbálni :)!
2013. márc. 5. 22:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy így döntöttél! Sok sikert, drukkolok! :)
2013. márc. 10. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!