Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Megpróbálnátok vele?
2 hete megismerkedtem egy sráccal. Első randin mesélt az életéről,hogy gyerekkorában igazából senkinek nem kellett,a szülei eldobták. Aztán rátért egy elég fontos dologra.Bevallotta,hogy néha szokott füvezni. Mondta,hogyha kapcsolatban van,akkor ez nem jellemző,de mikor nincs senkije akkor bizony nem veti meg.
Nem szokásom ítélkezni senki felett,és abban is hiszek,hogy mindenki megérdemli a tiszta lapot meg az esélyt,de azért érdekel a ti véleményetek is! Ti megpróbálnátok vele a kapcsolatot,ha ezen kívül semmi gond nincs a sráccal? Tudom,lehet ez csak duma,hogy valakiért képes letenni,csak így egyedül nem látja értelmét. Messziről jött ember azt mond amit akar. De ez lehet annyira igaz is mint amennyire nem. Tehát ti mit tennétek a helyemben?
24N
hogy abban mi a hirertek, hogy valaki fuvezik, azt nem vagom
akkor bizonytalanodj el, ha kismacskakat aldoz holdfenynel
3. vagyok
jomagam sosem probaltam a marihuanat de neked nem kellene tartanod attol aki fogyasztja, ugyanis a palinka karosabb, csak eppenseggel azt cool dolog inni es legalis
Na igen,tudom,hogy havonta 2 szál füves cigi nem okoz akkora kárt,mint minden hétvégén segg részegre inni magunkat. Csak sajnos láttam,hova fajul,ha valaki elveszti az önkontrollt és túlzásba esik. Ezért nem tolerálom túlzottan sem az alkohol fogyasztást,sem a cigit,és hát a füves cigit és más drogokat még ennyire sem. De mint mondtam,nem ítélkezek,hisz a srácnak tényleg egy nagyon rossz gyermek és ifjú kora volt,így elfogadom,hogy ő ebbe menekül,mikor rájön a rosszkedv. Nyilván a szerelem is "drog" ha úgy vesszük,csak pozitív értelemben,és el tudom azt hinni,hogy erősebb a drog nyújtotta élvezetnél.
De köszönöm mindenkinek,aki válaszolt és válaszol,és mindenki felpontozok,mert mindenki értelmes,és hasznos hozzászólásokat produkált :)! ÉS remélem,jön még pár vélemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!