Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Már régóta beszélgetek egy sráccal, akinek nagyon megtetszettem és már az elején találkozni akart velem, de én folyton visszautasítottam, mert nekem ez olyan gyorsan jött. csak látásból ismerem, de még soha nem beszélgettünk személyesen. Megmondom őszintén, hogy mindig is nagyon voltak az elvárásaim pasik terén, emiatt nem volt még barátom. soha nem tetszettem még ennyire egy fiúnak se, és ezért egy kicsit gyanakvó vagyok. Amúgy aranyos, kedves, jól el tudunk beszélgetni, de kép alapján nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Egyébként akkor tényleg igazat mondhatott, mikor azt írta, hogy az előző kapcsolata, azért ment tönkre, mert a csaj megcsalta? az utóbbi időben elég őszintén beszélgettünk, és olyan dolgokat is elmondtam neki, amiről nem szívesen beszélek. Ha ilyeneket ír, hogy fontos vagyok neki, aranyos, kedves vagyok, akkor ezeket tényleg komolyan is gondolja? félek, hogy csak egy csaj kell neki, akit ha megkap kidobhat:/2013. febr. 27. 21:30
1/2 anonim válasza:
Ha látásból ismered, akkor hogyhogy a kép alapján nem tudod eldönteni hogy tetszik-e? Amúgy meg ha állandóan attól félsz, hogy át fog vágni az akinek éppen tetszel és ezért inkább nem is akarsz semmit, akkor nagyon nagyon sokáig egyedül fogszmaradni.
2/2 Szilvia07 válasza:
Hmm. Érdekesek vagytok. Tényleg. Mi van, ha! Hagyjuk már ezt a "ha"-t! Akkor mi van, ha nem gondolja komolyan? Őszintén. Azt hiszed, téged soha nem fog csalódás érni? Soha nem leszel padlón? Elárulom, leszel. Szenvedni fogsz, mint egy kutya. És álmodban se kívánd, hogy ez ne történjen meg! Ahhoz, hogy boldog legyél, hogy elérd a legmagasabb csúcsokat, előbb alá kell ereszkedned és megtapasztalni a poklok poklát! Különben nem fogod tudni értékelni, ha valami csodálatos történik veled.
Én nem azt mondom, hogy azt kívánom, hogy most "járj pórul". Csak azt, hogy ne félj tőle, ha esetleg úgy is alakul. Az élet része! Nem lehet mindent előre megfontoltan kikerülni! Élni kell, tapasztalni, járni az utad. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!