Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves lány vagyok.van egy fiú 20 éves és találkozni akar velem,már 1 éve ismerem de én nem akarok vele találkozni. de nekem mindig is nehéz volt a fiúknak nemet mondani. Bele menjek a taliba?2012. okt. 21. 17:46
1/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele találkozni, akkor ne!!!! Egyébként is nem kellene neked 20 évessel találkozgatni! Idős hozzád szerintem, valószínűleg csak egy dolgot akar tőled....
2/5 A kérdező kommentje:
én nem úgy ismerem mint aki ilyet akarna...
2012. okt. 21. 17:50
4/5 anonim válasza:
Nehogy bedőlj neki...Egy 20 éves srácnak már vannak bizonyos igényei és hidd el, hogy nem barátkozgatni akar. De nem is értem, hogy mit foglalkozol ezzel. Te írtad, hogy enm akarsz vele találkozni, akkor meg nem is kell. Ennyi. Keress egy korodbéli srácot, aki nem csak ki akar használni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!