Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele?
Figyelt kérdés
14 vagyok, és megismerkedtem a neten egy pasival, kicsit idősebb hangja van, de aztmondja hogy nálam egy évvel idősebb. Küldött magáról képet is meg minden, csak sajnos semmilyen közösségi oldalon nincs fent, vagyis ezt mondta. Csak nem hazudna, vagy nem tudom. Azt mondta, hogy első randin menjek el hozzá, egyedül él és így csak ketten lehetünk. Nem tudom most ezzel mit csináljak.#talala
2012. júl. 23. 02:53
1/9 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Első randin én nem a házamba hívnám a csajt még úgyse hogy 16 vagyok..Inkább elmennék vele sétálni
2/9 anonim válasza:
Nálad egy évvel idősebb és egyedül él?
[ sóhaj ]
3/9 anonim válasza:
15 éves és egyedül él?Ez gyanús...Hát ha megakarod erőszakoltatni magad akkor menj,képet meg bárkiről lehet küldeni
4/9 anonim válasza:
Ez ezer sebből gyanús:
- mélyebb hang
- 15 éves és egyedül él
- saját magához hív
Hagyd őt, ha jót akarsz. Hol ismerkedtél meg vele?
5/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen! Ez biztosan egy "ártalmatlan" cukros bácsi!
7/9 A kérdező kommentje:
Hát egy ilyen csevegős oldalon, nagyon néha följárok ha épp filmezek és akk utána még nem tudok aludni.
2012. júl. 23. 03:24
8/9 anonim válasza:
ne menj el..mert biztos nem az aminek látszik..
17/L
9/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, most olvasom amiket írtatok, tényleg nagyon gyanús. Kicsit meg is íjedtem, úgyhogy inkább békén hagyom őt.
2012. júl. 23. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!