Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy találkozzak e vele. Tanács? Fiúktól főleg.
Szal van egy fiú, akivel írogatok, már nem is tudom mennyi ideje..találkozni is fogunk, legalábbis ő nagyon szeretné, én hogy őszinte legyek elbizonytalanodtam:S
mindig sokat beszélünk, és örülök neki, hogy egyáltalán fesztelenül tudok vele mindenféléről beszélgetni. na és itt jön a probléma, h nagyon sokat beszél a szexről, meg mindig azzal jön h mi lenne ha..ezt már mondtam neki h kicsit visszavehetné, mert egy idő után nagyon idegesítő tud lenni. ez így is történt, mostanában visszafogja magát. ezaz ami nagyon zavar benne:/ ha tetszik vkinek egy lány és nem csak "arra" megy, akkor mért mond mindig ilyeneket??(tudja nagyon jól h ezzel csak elb*ssza az egészet)
ja, és jóval idősebb, csak én azt nem veszem észre, amit egy ilyen korú pasinál kellene, hogy agyilag is ott lenne..most ez hülyén hangzik, de 10év van köztünk durván, ennek ellenére mégis azt érzem h nem elég "érett" hozzám..pont az előzőleg leírtak miatt..
másik: nemrég jöttem haza külföldről, sok a dolgom itthon, egy fél év múlva megint mennék vissza és félek h nem összeegyeztethetők teljesen a kettőnk dolgai pont ezek miatt. aztán fél év múlva nem akarom, h emiatt kelljen megszakítani a kapcsolatot.:/
tehát akarom is meg nem is..de ha jobban megnézem több minden szól ellene mint mellette. 23/L
Értelmes hozzászólásokat szeretnék! köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!