Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes közösségi oldalon megismerkedtem egy sráccal. Találkozzak vele? (lent)
Nemrég estem túl egy fájdalmas szakításon (3 és fél évig voltunk együtt, hirtelen hagyott el, a mai napig nem tudom pontosan az okát), még nem teljesen emésztettem meg a dolgot. Nem hiszem, hogy akarnék még új kapcsolatot, nem tudok megbízni a pasikban. De nagyon jó ezzel a sráccal beszélgetni, meg persze hiányzik, hogy legyen mellettem valaki, aki átölel, szeretget stb.
Nem tudom mit tegyek, mert ő találkozni akar velem. Ha belemegyek akkor az már randi és biztos, hogy ő akar majd valamit. Nem akarom megbántani sem. Meg különben sem ismerem, csak internetről. Vagy próba szerencse?
Csak nem tudom, hogy készen állok-e újra egy randira...
Persze, talalkozz vele, de azert egy alltalad valasztott helyen (ovatossag rulz).
Ha van kb feluton koztetek egy varos amit mindketten ismertek, az sokat tud dobni a dolgon. (Es felesben viselitek az utikoltseget)Legroszabb esetben nem lesztek egymasnak szimpatikusok.
Ha gondolod, irok par tanacsot, hogy tudtok beszelgetni egy jot. En sok lannyal talalkoztam mar igy, bar legtobbszor nem randi celjabol.
20/F
Dehogy randiguru... Meg csak az kene.
De eleg sok netes ismerosom van, akikkel mar talalkoztam.
Mint irtam is nem randi celjabol, de annyi tapasztalatom van, hogy keruljuk el az olyan "tipikus" gondokat, mint amikor 2 ember egyebkent szimpatikus meg minden, de valahogy vakvaganyra fut a beszelgetes, es csak neznek egymasra, es jon a kinos csond.
Ez nem, hogy egy barati talalkozot, de egy randit is haza tud vagni pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!