Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel megismerkedtem a neten irogattunk de most már nem ír vissza egy jó pár napja mit csináljak aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
Vagy csak nyaral azt megírta volna mert én is mindig meg írom neki2012. aug. 13. 17:01
3/8 anonim válasza:
Hagyd.
Ne írogass neki,ha nem ír vissza.Majd ha szeretne veled beszélgetni fog keresni.
Én is jártam így,hogy nem írt,hát többet nem kerestem,keresett ő utána,mikor látta,hogy én nem írok.:D
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen nikolett?
2012. aug. 13. 17:05
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se niki se brigi se semmi egyéb hívnak valahogy de ne itt játszd a eszed
2012. aug. 13. 17:37
7/8 anonim válasza:
pedig szerintem brigi vagy, biztos hogy ne írjak rád? :D
8/8 A kérdező kommentje:
Irhatsz privit
2012. aug. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!