Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14évés fiú vagyok. Szeretnék csajozni, de nem tudom h induljak el. Tetszik egy lány de nem tudom mit tegyek. Hová vigyem hol találkozzak vele? Hogy kérdezzem meg h járjunk meg ilyesmi. Várom nálam idősebb lány/nők férfik válaszait előre köszi!
Azt hogy járunk azt biztos ne kérdezd mert az gyerekes.
Szólítsd meg,nézz a szemébe,ne legyél túlságosan nyomulós és a reakcióiból le szűrheted hogy hogyan viszonyul hozzád.
pl:mosolyog,szemedbe néz (kitágul a pupillája),piszkálja a haját.Ha ezt látod rajta akkor sinen vagy.Onanntól már csak hívd el valahova.Olyan helyre vidd ahol tudtok beszélgetni.
15/F
b+ előző miért egy 14-15 éves fiú nem gyerek?...na ne nevetéssél már.
Kérdező te meg add önmagadat,esetleg hívd el randizni,sétáljatok,de a légyottal még várjatok 1-2 évet.
Hívd el sétálni, fagyizni, akárhova ahol lehet beszélgetni. Ha úgy érzed, hogy jól telt el az az 1-2 óra együtt, azt látos rajta, hogy élvezi a társaságod, nem szűkszavú, kérdez, mosolyog, a szemedbe néz meg hasonlók, a randi végén mondd el neki, hogy érzel. Ha ő is úgy, nyert ügyed van, ha nem, legalább nincs többé kérdőjel. Hajrá!
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!