Ha jön a barátom, a bnőim, munkatársaim miért ugranak tapadnak rám kényszeresen hogy lássák ottlegyenek ők is?
Pl a bnőimnél vagyok, x orakor jön értem a barátom. Kényszeresen loholnak le velem hogy lássák, vagy ha nem ismerik bemutatkozzanak, olyan kíváncsiak mindig kivel járok és személyesen ismerhessék aztán jelölgessék a facen, mintha kötelező lenne.
Ugyanez munkahelyen. A déli szünetben néha bejön lentre a parkolóba, nem egy munkatarsam lohol utánam, köszöngetni neki(mert így már ismerik) meg lesni.
Fordítva ha magamba nézek, ha nekem bárki azt mondaná hogy vár lent a barátom, indulok szia, vagy munkahelyen beszalad valaki férje, engem ez hidegen hagyna teljesen, nem kaparnám a falat, hogy lássam, megismerjem.
Másokban ez mitől lehet?
18
A "rejszolja" el van mentve a telód szótárában xD?
A #3-as a magyarokat becsmérelte.
Nem váltogatom túl gyakran, csak amennyire szükséges.
Amugymeg ezek a bnők voltak ott mellettem bajban is mindig, meg az élet viharaiban is, kórházban is, és húztak is már ki nem kis bajokbol, és több évtizednyi a kapcsolatunk és még a temetésemen is ott lennének.(10 évesen verszerzödést is kötöttunk csak lightosan)
A pasik meg jönnek meg mennek. Akkor kik a barátok, meg kik nem azok.
Nem akarják ellopni. A sztoriban mindenkinek férje párja van egyeseknek családja gyereke is.
Ezért sem értem, minek pattognak?
20 de ez nem mindegy az ugrabugra nőknek ha már van egy nyomi férjuk csicskájuk párjuk? Nem édrsmindegy másnak a nyomi vagy tré vagy helyes vagy mucho vagy celeb vagy hiresseg vagy akármilyen pasija?
Mi a f.szt érdekli őket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!