Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha jön a barátom, a bnőim,...

Ha jön a barátom, a bnőim, munkatársaim miért ugranak tapadnak rám kényszeresen hogy lássák ottlegyenek ők is?

Figyelt kérdés

Pl a bnőimnél vagyok, x orakor jön értem a barátom. Kényszeresen loholnak le velem hogy lássák, vagy ha nem ismerik bemutatkozzanak, olyan kíváncsiak mindig kivel járok és személyesen ismerhessék aztán jelölgessék a facen, mintha kötelező lenne.

Ugyanez munkahelyen. A déli szünetben néha bejön lentre a parkolóba, nem egy munkatarsam lohol utánam, köszöngetni neki(mert így már ismerik) meg lesni.

Fordítva ha magamba nézek, ha nekem bárki azt mondaná hogy vár lent a barátom, indulok szia, vagy munkahelyen beszalad valaki férje, engem ez hidegen hagyna teljesen, nem kaparnám a falat, hogy lássam, megismerjem.

Másokban ez mitől lehet?

#pattogás másra
2023. jan. 27. 11:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

18

A "rejszolja" el van mentve a telód szótárában xD?

A #3-as a magyarokat becsmérelte.

2023. jan. 27. 13:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Túl gyakran váltogatod a partnered, a barátaid/munkatársaid pedig agyatlan fruskák. Biztos nem lennének olyanok a barátaim, akik folyamatosan teszik az agyukat a barátomnak/barátnőmnek.
2023. jan. 27. 13:30
 23/29 A kérdező kommentje:

Nem váltogatom túl gyakran, csak amennyire szükséges.

Amugymeg ezek a bnők voltak ott mellettem bajban is mindig, meg az élet viharaiban is, kórházban is, és húztak is már ki nem kis bajokbol, és több évtizednyi a kapcsolatunk és még a temetésemen is ott lennének.(10 évesen verszerzödést is kötöttunk csak lightosan)

A pasik meg jönnek meg mennek. Akkor kik a barátok, meg kik nem azok.

2023. jan. 27. 14:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Azok biztos nem a barátaid, akik megpróbálják ellopni az éppen aktuális pasidat. Nekem mondjuk teljesen mindegy, csak ilyen ostoba, tinik**va kommunának hangzik a leírás alapján.
2023. jan. 27. 14:25
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem akarják ellopni. A sztoriban mindenkinek férje párja van egyeseknek családja gyereke is.

Ezért sem értem, minek pattognak?

2023. jan. 27. 14:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek elszabadult a fantáziája, úgy látom. Át kellene tenni az egészet a sci-fi kategóriába.
2023. jan. 27. 14:39
 27/29 anonim ***** válasza:
#21 Nincs elmentve, csak mikor kapkodva írok/beszélek előfordul hogy összekeverek 2 hasonló hangzású szót. Retardált vagyok, tudom :D
2023. jan. 27. 15:29
 28/29 A kérdező kommentje:

20 de ez nem mindegy az ugrabugra nőknek ha már van egy nyomi férjuk csicskájuk párjuk? Nem édrsmindegy másnak a nyomi vagy tré vagy helyes vagy mucho vagy celeb vagy hiresseg vagy akármilyen pasija?

Mi a f.szt érdekli őket?

2023. jan. 27. 15:50
 29/29 A kérdező kommentje:
Ja es ha még nem is látták már tapadnak rám hogy lejönnek velem az esetkben ÚJ barátomhoz.
2023. jan. 27. 15:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!