Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha jön a barátom, a bnőim,...

Ha jön a barátom, a bnőim, munkatársaim miért ugranak tapadnak rám kényszeresen hogy lássák ottlegyenek ők is?

Figyelt kérdés

Pl a bnőimnél vagyok, x orakor jön értem a barátom. Kényszeresen loholnak le velem hogy lássák, vagy ha nem ismerik bemutatkozzanak, olyan kíváncsiak mindig kivel járok és személyesen ismerhessék aztán jelölgessék a facen, mintha kötelező lenne.

Ugyanez munkahelyen. A déli szünetben néha bejön lentre a parkolóba, nem egy munkatarsam lohol utánam, köszöngetni neki(mert így már ismerik) meg lesni.

Fordítva ha magamba nézek, ha nekem bárki azt mondaná hogy vár lent a barátom, indulok szia, vagy munkahelyen beszalad valaki férje, engem ez hidegen hagyna teljesen, nem kaparnám a falat, hogy lássam, megismerjem.

Másokban ez mitől lehet?

#pattogás másra
2023. jan. 27. 11:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Meg hogy beszélgessünk úgy pl intim nőcis dolgokról akár, ha ott egy férj?

Ezen kívül meg nem is értem mit esznek rajtuk. Bnőim/munkatarsaim pàrjaihoz én speciel bottal sem nyúlnék olyan rondák vagy papucsok nyomik, hogy egyszerűem még a látóteremen is kívül esnek így nem csak az érfeklődési teremen:D

2023. jan. 27. 12:28
 12/29 anonim ***** válasza:
Az oké, de hogy ne is ismerd őket meg a nevüket se tudd, az elég furi.
2023. jan. 27. 12:28
 13/29 A kérdező kommentje:

Komolyan gondolkodnom kell a nevükön is. A keresztnév még csak-csak beugrik.

De tesómnak a párjának kimondottan figyelnem kell arra hogy ne az exe nevén hívjam véletlen se de a fia nevével se keverjem össze. Elvégre a tesóm ne járassam már le.

(Hosszu évekig volt tesomnak egy párja, de vége, és osszejött egy másikkal akinek van egy tini fia, irtó jófej amugy az apa is meg a gyerek is. És véletlen sem akarnám keverni a neveket, erre pl karácsonykor kimondottan ügyelek hogy jusson már eszembe hogy hívják!:D annyira olyan szimpla nevük van, nem is egyedi)

2023. jan. 27. 12:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura story. A másik oldal biztos meg lenne lepve.
2023. jan. 27. 12:47
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem meglepve lenne hanem megsértve szerintem.

Ha rákérdeznék pl a bnőimnél hogy minek kell rámtapadni ha a barátomhoz megyek, vagy a munkatársamat kérném számon hogy ne hataguj te miért jössz utánam a parkolóba, szerintem visszaszolnának hogy mert én mondom meg?

2023. jan. 27. 12:56
 16/29 anonim ***** válasza:
Követ a parkolóban.
2023. jan. 27. 12:59
 17/29 A kérdező kommentje:

A páromnak megy a köszöngetés bemutatkozás. Meg keresik, hogy lehet van közös ismijük is. Ez megy. Ismerkedés.

Ha hoz vmit a párom nekem még arra is rákérdeznek, mintha közük lenne hozzá.

2023. jan. 27. 13:04
 18/29 anonim ***** válasza:
52%

#3 Fogalmam sincs miért lett lepontozva, egyike a kevés értelmes válaszoknak, bezzeg akik a kérdezőt ócsárolják szépen fel vannak szavazva... Klasszikus gyakori.

Valószínűleg olyan minden lében kanál természetük van, mindenről tudni akarnak. Az a típus, aki azért jár a boltba, meg orvoshoz, hogy az ott dolgozóktól infót nyerjen ki a többi lakosról. Idős korukban majd tipikus bio térfigyelő kamerák lesznek:D Amúgy ha ez vigasztal kérdező, én se értem ezt a "a párom életem értelme és muszáj mindenhova magammal vinnem, csak vele tudok programot szervezni, és ha ez neked nem tetszik akkor örökre hagyj békén!" mentalitást. Én a barátnőmre vagyok kíváncsi, egy idegen miért érdekelne? Csak azért, mert rejszolja a barátnőmet?

2023. jan. 27. 13:10
 19/29 anonim ***** válasza:
*reszeli, nem rejszolja
2023. jan. 27. 13:11
 20/29 anonim ***** válasza:
A pasijaid adoniszok vagy talán hírességek?
2023. jan. 27. 13:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!