Mi az, ami egy kidobótól még elnézhető?
Figyelt kérdés
Múltkor voltam egy szórakozóhelyen, volt egy szemüveges gyerek, aki idiótán táncolt a kezében egy sörösüveggel. Aztán véletlenül leejtette az üveget, széttört. Odament hozzá a kidobó, és egy akkora pofont adott neki, hogy repült vagy 3 métert a szemüvege. Utána még ordibált vele vagy egy percig, majd kizavarta. Ez még megengedett egy szórakozóhelyen? Kidobókra nem vonatkoznak olyan szabályok emberi testi épség óvása kapcsán, mint mondjuk az utca emberére? Azért kérdezem, mert még egy biztonsági őr se nagyon csaphatja le a tolvajt.2022. nov. 30. 15:53
11/12 anonim válasza:
Sosem voltam ilyen helyen, de ezeket olvasva nem is akarok, nem nekem való ez a kemény éjszakai élet.
12/12 anonim válasza:
Gondolom a legtöbb kidobo nyolc osztállyal rendelkező zickány akit meg az iskolából dobtak ki korán szóval ezektől már semmit nem lehet elvarni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!