Találkozok egy fiúval pénteken suli után, mit mondjak otthon a szigorú szüleimnek, miért értem haza 1 vagy 2 órával később a suliból? 18/L
18 éves vagyok, de nagyon szeretnek szemmel tartani a szüleim, nem engednének egyedül talizni vele. Előző első találkozásaimra is mindig kísért anyám, ez így már 18 évesen elég gáz lenne, de ha tudna a taliról, elkísérne megint.
A srác régebben a környéken lakott már egy messzebbi városban lakik, pénteken direkt ide utazik hogy tudjunk talizni.
20 éves a srác.
Szerintem ne hazudozz.
Tök jogos igény az a minimális bizalom, és tér, idő, stb. hogy 18 évesen élhesd az életed. Ezt a szabadságot kell kiharcolni érvekkel, vagy így vagy úgy.
A hazudozás viszont pont nem segít ebben semmit sem. Egyrészt azért, mert nem csak most egy rendkívüli találkozás van a barátoddal, hanem gondolom, rendszeresen szeretnél vele találkozni, és igen, egyre tovább is szeretnél kimaradni. A sok hazudozásba meg előbb-utóbb belebuksz, és csak szorosabb kontroll lesz, meg az, hogy nem lehet benned megbízni, mert hazudozol.
A konkrét hazugság meg már csak azért is átlátszó, hogy a szülőin akkor miért nem esett szó sem a szemétszedésről, sem a kirándulásról. Meg ha már téma, a kirándulás, akkor az nem a szemétszedés után osztálytéma, hanem még előtte.
Nagyon naiv vagy, kislány....
Inkább hallgass azokra, akik őszinteségre sarkallnak!
Belekerülsz ebbe a hazugságspirálba, nem fogsz jól kijönni belőle. Most kitalálsz valami hülyeséget... ok... és legközelebb? megint hazudozol? és utána? megint? Szerinted ez a helyes irány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!