Ha otthon cerebrálok misét szüleimnek akkor az ugyanolyan érvényes lesz?
Figyelt kérdés
Apukám nagy katolikus, helyi plébánosnak segít és szerzett mise könyvet és ostyát is, így ma én tartottam a misét otthon... Hol van az leírva a Bibliába hogy csak pap tarthat misét?
Jézus velünk volt ugyanúgy éreztem..
2020. nov. 1. 18:19
1/13 anonim válasza:
Összevissza beszélsz.
Ha hívó lennél, főleg, ha apád is, akkor nem beszélnél zöldségeket.
2/13 anonim válasza:
#1 most mi bajod van. Hitetlen vagy?
3/13 anonim válasza:
Igen, ha megfelelő anyagból készült cölibátust viselsz. A pamut jó, a műszálas nem.
4/13 anonim válasza:
Bibliát olvashattok, még igeliturgiaszerű alkalmat is tarthatsz, de valódi igeliturgiát, pláne misét nem. Az áldozat liturgiáját csak felszentelt pap mutathatja be. Az ostya a Te kezedben csak ostya marad, nem válik Krisztus Testévé.
5/13 anonim válasza:
A 3-as ornátust akart írni talán, nem cölibátust, egyébként is marhaságot írt.
6/13 anonim válasza:
A cölibátus mint ruhadarab Szikla atyától származik. Ő rendszeresen szerepelt egy budapesti rádióban a 2000-es évek elején.
7/13 Közveszélyes Kontár válasza:
De a vere valik a viz
8/13 anonim válasza:
Ha 5-6 éves kisgyermek vagy, esetleg fiatalabb, akkor nyugodtan. Ha felnőtt, akkor ez a szentmise förtelmes kigúnyolása és súlyos bűn.
9/13 A kérdező kommentje:
8. 35 éves vagyok és tartottam misét, nem tudom miért lenne gúnyolás
2020. nov. 1. 19:57
10/13 Közveszélyes Kontár válasza:
mert vagyol es vagytok misen nem? Jartok, jarsz templomba misere nem?
pap szedetnel lenni? Miert nem lehetsz? Erdeklodsz a templomban es segitenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!