Miért eszik jóízűen a 8 hós lányom a szüleimnél, ha otthon SEMMIT nem eszik meg?
A mama főztje mindig jobb. 😂
Annak idején gyerekkoromban egy portán laktunk égy idős nénivel, akivel a szüleim eltartási szerződést kötöttek. Mindig hozzá jártam kamilla teát inni. Nála finom volt, otthon anyukám nem tudta belém diktálni, az nem volt olyan finom.
Felnőtt fejjel tudtam meg, hogy nem csak hogy anyukám főzte azt is, hanem hogy egy nagyobb mennyiséget csinált, és abból vitt át neki mindig... Tehát totál ugyanaz a tea volt, és mégis.
Ha valamit nem akartam megenni, csak vitt át belőle Mariska néninek, ott két pofával faltam befelé.
Ott jobban éreztem alapból magam. Pedig jó szüleim voltak, szerettek, én is őket. De Mariska néninek mindig volt rám ideje, mindig meghallgatott, miközben apukám dolgozott, anyunak ott volt a háztartás, mellette négy gyerek, így nem volt annyi ideje.
Miután tavasszal bezártak az ovik minden nap ki mentünk a tanyánkra ebédelni a munkás fiúkhoz mert kettőnkre nem főztem így.
Na ne tudd meg még a tokfozeleket is megette 🤣
De emlékszem gyerekkoromban még a vajas kenyér is finomabb volt mashol
Az 5 évesem ugyan ez. Az oviban mindent megeszik, ittthon kb semmit 😡
A mamáknál szintén bármi jöhet.
Azt hittem h én főzök szarul, de ha én főzök anyumnál, azt is megeszi 🤔
Nálunk is így van.
Másnal szó szerint mindent megeszik.otthon alig eszik valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!