Szerintetek felborul a 9 hónaposom napirendje, ha 24. -én otthon alszunk a szüleimnél? Nagyon szeretnék otthon ünnepelni de a férjem fél hogy felborul a gyerek napja. Bővebben lent
Mindig együtt karácsonyoztunk a szüleimmel, kereszt szüleimmel unokatesóimmal. Egy zsibvásár és vagy éjfélig tart az ünneplés általában. Az a baj, hogy egy amerikai típusú házuk van a szüleimnek, hatalmas nappali+ étkező, ott a nagy zsivaj, és ebből nyílik közvetlen a hálószoba ahol a gyereket le tudnám rakni, de minden behallatszik.
A lányom már végigalussza az éjszakát a saját szobájában. A férjem attól fél, hogy nem fog tudni a kicsi pihenni, idegen helyen és főleg úgy hogy behallatszik majd a hangzavar. Én meg itt vagyok 2 tűz között, a szüleim állandóan hívogatnak, hogy mennyünk haza a férjem meg itthon akar lenni, de azt mondta döntsem el én. Persze ha a gyerek meg nem fog aludni egész éjjel, majd én leszek a hibás, ti Mit tennétek?
Én úgy gondolom,jó ha a gyerekek hozzászoknak,h vannak olyan események,amikor borul a napirend.Ezek persze nagyon ritkák,karácsony,szilveszter,de nagyon tudják élvezni,és utána gond nélkül állnak vissza a megszokott rutinba.Ha nem alszik éjjel-egyébként biztosan fog-,majd alszik később,ettől nem fog végérvényesen felborulni a napirendje.Legyenek ezek olyan ünnepek,amire mindig emlékezni fog,és amit várni fog majd.
Nálunk pl szilveszterkor fennmaradhatnak a gyerekek ameddig bírnak.Ez az első jó pár évben általában 9-10 óráig tartott.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!