Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek felborul a 9...

Szerintetek felborul a 9 hónaposom napirendje, ha 24. -én otthon alszunk a szüleimnél? Nagyon szeretnék otthon ünnepelni de a férjem fél hogy felborul a gyerek napja. Bővebben lent

Figyelt kérdés

Mindig együtt karácsonyoztunk a szüleimmel, kereszt szüleimmel unokatesóimmal. Egy zsibvásár és vagy éjfélig tart az ünneplés általában. Az a baj, hogy egy amerikai típusú házuk van a szüleimnek, hatalmas nappali+ étkező, ott a nagy zsivaj, és ebből nyílik közvetlen a hálószoba ahol a gyereket le tudnám rakni, de minden behallatszik.

A lányom már végigalussza az éjszakát a saját szobájában. A férjem attól fél, hogy nem fog tudni a kicsi pihenni, idegen helyen és főleg úgy hogy behallatszik majd a hangzavar. Én meg itt vagyok 2 tűz között, a szüleim állandóan hívogatnak, hogy mennyünk haza a férjem meg itthon akar lenni, de azt mondta döntsem el én. Persze ha a gyerek meg nem fog aludni egész éjjel, majd én leszek a hibás, ti Mit tennétek?

2009. dec. 22. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem karácsonykor minden kisgyerek napirendje felborul. Eleve annyi inger éri, karácsonyfa, ajándékok és ha nem is mentek sehova, hozzátok biztos mennének vendégek. A férjed csak amiatt nem akar elmenni, hogy a gyerekek nyugodtan aludjanak, vagy amúgy sem akarna? Ne aggódjatok, ha egy-két napra fel is borul a rend, utánna majd helyreáll.
2009. dec. 22. 08:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hozzánk nem jön senki, este! A férjem csak a gyerek miatt nem akar menni nagyon szereti a szüleimet.
2009. dec. 22. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom,jó ha a gyerekek hozzászoknak,h vannak olyan események,amikor borul a napirend.Ezek persze nagyon ritkák,karácsony,szilveszter,de nagyon tudják élvezni,és utána gond nélkül állnak vissza a megszokott rutinba.Ha nem alszik éjjel-egyébként biztosan fog-,majd alszik később,ettől nem fog végérvényesen felborulni a napirendje.Legyenek ezek olyan ünnepek,amire mindig emlékezni fog,és amit várni fog majd.

Nálunk pl szilveszterkor fennmaradhatnak a gyerekek ameddig bírnak.Ez az első jó pár évben általában 9-10 óráig tartott.:))

2009. dec. 22. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg annyira fel lesz porogve, hogy egyebkent is nehez lenno ot lerakni aludni. Aztan meg majd beajul. A napirendje 1 ejszakatol nem fog felborulni, emiatt ne aggodj. Mi 10 napra megyunk haza (kulfoldon elunk), hat nalunk biztos borulni fog minden...
2009. dec. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!