Vendégségben valóban nem illik szólni, ha valami kényelmetlen, alkalmazkodni kell a vendéglátóhoz, mert ilyet még nem tapasztaltam? 26/N
Sajnos reggelente elég morci tudok lenni. XD Barátnőm is.
Egy okból kifolyólag a héten barátnőmnél lakom, aki egy nappali + hálós lakásban lakik.
Tudom, elkényeztetett liba lehetek de, tegnapelőtt 8-kor nekiállt egy nagy fürdés-hajmosásnak, ami tök oké, ha egyedül van. De nem tudtam bemenni pisilni, és nem mertem szólni neki, hogy már nagyon kell. :(
Ma pedig szintén reggel 8-kor (8:15-re húztam az órámat, mert simán beérek 9-re innen a melóba), berontott a 8 nm-es hálóba, hogy el fog késni, elviszi a ruháit, de aludjak vissza ha akarok. Mondom, ja nem, mert amúgy is fel kéne kelni. :D
Szerintetek sem illik azt mondani, hogy holnap is negyed 9-kor kelek és szeretnék akkor bemenni a fürdőbe, és ha lehet vigye ki elalvás előtt a ruháit, ne reggel, mert megijedek?
Egyszerre kelni nem tudunk, mert ő is sokat van a fürdőben, én is, minimum 20 percet minden reggel. De ha nem hagy aludni, akkor sajnos én is idegesítem készülődés közben, mert ő is morci reggel. De 2 napot illene kibírnom és nekem is vannak rigolyáim, csak azert 2 ember meg tudja oldani reggel, hogy ne kollégiumi stílusban éljünk és idegesítsük egymást...
De akkor minek nála laksz?
Jesszusom, még mindig ezen pattogsz, azóta már rég ki kellett volna onnan költöznöd.
Felvilágosítalak. Neki csak teher vagy, ezt próbálja is a tudtodra adni, nem tetszik neki, hogy odaköltöztél a nyakára, és, hogy próbálnád a saját kedvedre változtatni az ő napi teendőjét és napi rutinját.
Költözz el, mert szerintem te se bírod ezt a lány, Kérdező :(.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!