Mitől szeretnek egy férfit a férfiak túláradóan?
Barátommal bárhova megyünk, mint valami celebet, mindenhol ismerik. Ez még csak hagyján is lenne.
De szinte mindenki a nyakába is ugrik. Felvillanyozott öröm amikor meglátják, gyakorta olyan érzelmi kifejezések hangoznak el olyanoktol is akik havonta vagy évente ha látják, mint a szeretlek, masik sráctól imádlak, harmadik "atyáskodón": aztán ne csavarogj annyit, negyedik nekem mondja(bnőnek), nagyon vigyázz rá, ezeken kívül mennek a vállba veregetések, összepacsizások, de ölelések is.
A "hódolói" rengeteg típusú férfi
Vannak köztük pl kigyúrt úszómester aki imádja őt, vagy pl a körzeti meg ilyen olyan amolyan orvos, ügyvédek, franchize cégvezetők, vagy drogosak, felszolgálók, családosak, szingli tanulók, c.gányok is, kéregető is van de úgy, hogy haverja valahonnan az is, ha bemegyünk egy vendégláto helyre a pultosak is nyakába ugranak szinte, de vannak eléggé biszexnek tűnő (vagy biszex)haverjai is akik imádják.
Ez mellett ő maga amúgy nárcisztikus bantalmazó csak van a manipulatív, megnyerő arca.
És akkor meséli hogy egyik pl volt osztálytársa, vagy a haverjaival a sztorikat, kit honnan ismer, semmi különösebb nincs tehát a férfiaknak ez a fajta "imádata" felé, nekem még mindig nem tiszta, mire véljem.
Jókat beszélgetünk semmi kükönösebbekről velük, tehát még ebből sem értem, hogy miért az imádat.
"Azt szeretnéd hallani hogy igen, ő egy kiváló és csodálatos ember."
Azt szeretném hallani hogy mivel éri el a rajongást egy férfi 1000 másik férfinál?
Azaz gondolom minden férfinek lehet olyan férfihaverja akit imád. Erre irányulna a kérdésem hogy ha imádsz egy haverodat miért imádod? Mivel váltja ki ezt belőled?
Mit nem értesz azon hogy : érdek.
De ha itt nem hiszel, akkor fordíts időt a pszichológia tanulmányozására vagy idézd elő a történelmi példákat!
Wagy a celebek, színészek, stb. "ragyogás és bukás"
8. Kommentem olvasd
Érdekből képtekenség a nyakaba ugrani valakinek, ölelgetni oacsizni szeretlekeket mindani, meg nekem hogy vigyázz rá, meg elszomorodni ha nem megyünk át hizzájuk, meg felhívni 10 szer is egy nap hogy nikor ér már rá.
Ugy viselkednek a férfiak vele kb mint egy hősszerelmes egy nővel.túlzó elragadtatás!!
Meg persze mennek az uzletelések protekciok minden egyéb is, meg a sima programok szorakozás, mint minden férfi közt is. Az élet.
De ol cégvezetőket alvállalkozókat vagy bárki olyanokat nézunk akik egymással szerződnek, adokveszek akármi van, tehát érdekkapcsolatokban nem látok puszi puszi imádlak istenítelek fílinget.
Apa hatalmas uzketember, nem egy vezetovel láttam már beszélni soanolni és a munkahelyemen is vannak. Hat egyszer nem hallottam férfitől férfinek érdekkapcsolatban hogy imádlaaaak.
Férfiaknak!:
Ha van egy haverod akit imádsz, szeretsz, rajongsz, kötődsz hozzá, azt miért imádod szereted, rajongsz érte, mitől hatalmas öröm amikor meglátod?
Drogdíler?
-"szinte mindenki a nyakába is ugrik"
-"gyakorta olyan érzelmi kifejezések hangoznak el olyanoktol is akik havonta vagy évente ha látják, mint a szeretlek..."
-"A "hódolói"" ... "körzeti meg ilyen olyan amolyan orvos" => akiktől beszerzi a cuccot.
-"ügyvédek, franchize cégvezetők, vagy drogosak(!!!), felszolgálók, családosak, szingli tanulók, c.gányok is, kéregető is => Az ügyfelei.
-mióta nálam van, hozzám is jönnek a haverjai vagy ismerősei, ... még a szomszédaim is ismerik akkora a "híre"), és rajtam keresik személyesen is. => Ez is arra utal. Jönnek a cuccért.
-az orvos kéresre felír neki bármit => Gyanús!
-ügyvéd ingyen konzultál vele ügyekről => Semmi nincs ingyen. Biznisz van a színfalak mögött.
-mindenhonnan jönnek neki bevételei ... a kocsiban is össze vissza áll a pénz flakkokban, hogy ez ebből van, az abból, amaz nem az övé, át kell adni részesedés => Díler. Rengeteg gyanús pénzmozgás minden felől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!