Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mitől szeretnek egy férfit a...

Mitől szeretnek egy férfit a férfiak túláradóan?

Figyelt kérdés

Barátommal bárhova megyünk, mint valami celebet, mindenhol ismerik. Ez még csak hagyján is lenne.

De szinte mindenki a nyakába is ugrik. Felvillanyozott öröm amikor meglátják, gyakorta olyan érzelmi kifejezések hangoznak el olyanoktol is akik havonta vagy évente ha látják, mint a szeretlek, masik sráctól imádlak, harmadik "atyáskodón": aztán ne csavarogj annyit, negyedik nekem mondja(bnőnek), nagyon vigyázz rá, ezeken kívül mennek a vállba veregetések, összepacsizások, de ölelések is.

A "hódolói" rengeteg típusú férfi

Vannak köztük pl kigyúrt úszómester aki imádja őt, vagy pl a körzeti meg ilyen olyan amolyan orvos, ügyvédek, franchize cégvezetők, vagy drogosak, felszolgálók, családosak, szingli tanulók, c.gányok is, kéregető is van de úgy, hogy haverja valahonnan az is, ha bemegyünk egy vendégláto helyre a pultosak is nyakába ugranak szinte, de vannak eléggé biszexnek tűnő (vagy biszex)haverjai is akik imádják.

Ez mellett ő maga amúgy nárcisztikus bantalmazó csak van a manipulatív, megnyerő arca.

És akkor meséli hogy egyik pl volt osztálytársa, vagy a haverjaival a sztorikat, kit honnan ismer, semmi különösebb nincs tehát a férfiaknak ez a fajta "imádata" felé, nekem még mindig nem tiszta, mire véljem.

Jókat beszélgetünk semmi kükönösebbekről velük, tehát még ebből sem értem, hogy miért az imádat.

#férfiöröm #férfiimádat #férfi elragadtatás
2022. aug. 7. 08:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Megesik hogy verekedésekbe is keveredik és agressziv néha ahol balhé van. De amúgy intelligens magasan kvalikifált jófej a másik arca.

És jóformán istenítik

2022. aug. 7. 08:29
 2/17 A kérdező kommentje:

És még írhatnám tovább is, hogy mióta nálam van, hozzám is jönnek a haverjai vagy ismerősei, szinte felpezsdült az egész társasház(mert még a szomszédaim is ismerik akkora a "híre"), és rajtam keresik személyesen is.

Mi ez az istenítés?

2022. aug. 7. 08:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Valami előnyt remélnek tőle.
2022. aug. 7. 09:01
 4/17 A kérdező kommentje:

3# érzelmi kötődéseket is látok.

Pl egyik haverja állandóan hívogatja hogy menjünk át(haverjának is van párja), rajtam is keresi, és szabályosan szomorú szinte, ha nem megyünk.

Néha a férfiak olyan jeleket mutatnak, mintha "szerelmesek lennének", felfokozott túláradó öröm, ragaszkodás, keresik, mindenhova hívják, legutóbb már engem kezdett zavarni az is hogy szinte eltörpül az ha én mondom neki hogy szeretlek, mert kb ezt "10 masiktól" is megkapja egy nap, én csak a 11.vagyok. néha már zavaró nekem ez egész.

2022. aug. 7. 09:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Ezek az érzelmi kötődők abban a pillanatban eltűnnének mint a kamfor Ha az imádatuk tárgya mondjuk a vállukra veregetve azt mondaná :" hé öreg adj már kölcsön ez húszezrest!"

Ezek csak imitálják a szeretetet, igazából érdek cimbik. Azt hiszik hogy nagy a befolyása = és így előnyös a vele való kapcsolat.

2022. aug. 7. 09:27
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom az anyagiakhoz ki hogyan áll hozzá.

De kölcsönösnek látok mindent. Pl az orvos kéresre felír neki bármit, ügyvéd ingyen konzultál vele ügyekről, oda vissza hivják meg egymást másokkal kajálni, protekciója van, illetve tudna nekem is sok helyre, egyik haverja múltkor vmi weblapot csinált vmi üzlethez, azt is intézték együtt, másik munkaerökölcsönzésbe is beleviszi és érdekeltté teszi is benne(valójában mindenhonnan jönnek neki bevételei ilyen dolgokbol is, a munkáján kivül pluszba, mondta már azt is, hogy nem ártana neki pénzügyes is, mert a kocsiban is össze vissza áll a pénz flakkokban, hogy ez ebből van, az abból, amaz nem az övé, át kell adni részesedés, stb), nem győzi rendszerezni, kézben tartani a pénzügyeket, stb)

Szóval akkor mindenkivek van vaalamilyen jellegű kapcsolata?

De olyanok is szeretgetik, akiket havonta évente lát csak véletlen.

2022. aug. 7. 09:39
 7/17 anonim válasza:
Mekkora. Miért hinted el, te is, hogy "szeretlek " ? Attól te is előnyre számítasz? Sejtelmes valamilyen előnyt vársz? A többi mind így tett? Követték a mintát? Azt döntsd el, te mit akarsz. Ajnarozod őt S rajtad is túl fog lépni. Ő ilyen. Sérelmeket ad S lekenyerezô, valószínűleg. Ha zavar, ne legyél ehhez társ mert te undorodsz ettől. Nagyon béna szerintem az ilyen képmutató ajnàrozàs. Ő élvezi. Van aki tényleg támogatja van aki blöff ből. Ez ilyen. -@z is lehet, hogy majd rájössz egyszer, S még mennyien utálják is!!
2022. aug. 7. 09:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Még azzal is haveri kapcsolatba került akiket megvert es igy ismerkedtek meg.

Nem képmutatoknak látom azokat akik körbeveszik. Odaülnek hozzánk beszelgetni, bárhova megyunk, nem kettesben maradunk a végén.

Mi vinne rá bárkit is arra képmutatásbol, hogy kocsiból is kiüvöltsön menet közben integetni, meg forgalmas utcák közepén a nyakába ugrani? Miert nem.lehet elmenni mellette egy sima sziával?

(Az első kérdésed pedig nem értem. Párkapcsolatban miert mondják ugyan egymásnak a felek hogy szeretlek.)

2022. aug. 7. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:

8# Akkor kérdező maradj a kis álomvilágodban!

Szeresd őt és rajongj érte!

Bár igazából nem lepne meg ha te lennél ő és tulajdonképpen itt is egy kis önfényezés a cél.

Azt szeretnéd hallani hogy igen, ő egy kiváló és csodálatos ember.

2022. aug. 7. 10:15
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem álomvilág, ezt sem értem.

Nem ő az első barátom, annyivak azért képben vagyok hogy tudom milyenek a férfiak akiknek vannak haverjaik, összejárnak egymáshoz, programok, ez az.

És ilyen túlzó elragadtatásokat, felvillqnyozódásokat és ilyen rengeteg kapcsolatot én még nem láttam egy férfi körül amit most, pedig nagyon szocializáltak, közkedveltek, extrovertáltak a volt barátaim is.

2022. aug. 7. 10:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!