Lányok, nők! Nagy társadalmi megbecsülésért bevállalnátok egy ilyen életet?
Hasonlót a Vesta-szüzekéhez. Minimum 30 évig, de valószínűleg sokkal hosszabb ideig, akár halálodig szűznek kellene maradnod és tartózkodnod kellene az önkielégítéstől is, valamint vegetariánusnak kellene lenned, viszont a társadalom nagyon megbecsülne, a férfiak rajonganának érted, gyönyörű lennél és nem is élnél rosszul. Benne lennél?
Az ókori Vesta-szüzek pontosan így éltek, viszont a férfiaknak nagyon tetszettek (nem léphettek semmilyen kapcsolatba velük, hisz szűznek kellett maradniuk a papnőknek), a társadalom nagyon megbecsülte őket, mivel okos, művelt, intelligens, tanult lányok, illetve nők voltak, jól éltek, valamint a legszebbek voltak a korban, mivel sportoltak, saját fürdőik, gőzfürdőik voltak, szép arcuk volt és tiszta, fehér ruhákat, valamint ékszereket viseltek (úgy hitték a korabeliek, hogy az istennőket, csak szép nők szolgálhatják).
Semmi esetre sem. Mondjuk én már bőven le is késtem erről, de korábban sem.
Eleve nem bírnék vega lenni, másrészt mi értelme van annak, hogy rajonganak értem a pasik, de nem lehet köztünk semmi. Baromság.
#1.
Éppenséggel találkozhatnál velük, csak szexelni nem szexelhetnél.
5
Hát marhára nem. Ha kiderült, hogy szexeltek, akkor megölték őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!