Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, nők! Nagy társadalmi...

Lányok, nők! Nagy társadalmi megbecsülésért bevállalnátok egy ilyen életet?

Figyelt kérdés

Hasonlót a Vesta-szüzekéhez. Minimum 30 évig, de valószínűleg sokkal hosszabb ideig, akár halálodig szűznek kellene maradnod és tartózkodnod kellene az önkielégítéstől is, valamint vegetariánusnak kellene lenned, viszont a társadalom nagyon megbecsülne, a férfiak rajonganának érted, gyönyörű lennél és nem is élnél rosszul. Benne lennél?

Az ókori Vesta-szüzek pontosan így éltek, viszont a férfiaknak nagyon tetszettek (nem léphettek semmilyen kapcsolatba velük, hisz szűznek kellett maradniuk a papnőknek), a társadalom nagyon megbecsülte őket, mivel okos, művelt, intelligens, tanult lányok, illetve nők voltak, jól éltek, valamint a legszebbek voltak a korban, mivel sportoltak, saját fürdőik, gőzfürdőik voltak, szép arcuk volt és tiszta, fehér ruhákat, valamint ékszereket viseltek (úgy hitték a korabeliek, hogy az istennőket, csak szép nők szolgálhatják).

2022. márc. 19. 21:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem. Mondjuk én már bőven le is késtem erről, de korábban sem.

Eleve nem bírnék vega lenni, másrészt mi értelme van annak, hogy rajonganak értem a pasik, de nem lehet köztünk semmi. Baromság.

2022. márc. 19. 21:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nélkül is szép vagy és rajonganak értem.
2022. márc. 19. 21:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
vagyok*
2022. márc. 19. 21:17
 4/20 A kérdező kommentje:

#1.

Éppenséggel találkozhatnál velük, csak szexelni nem szexelhetnél.

2022. márc. 19. 21:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Titokban meg szexelnek veluk.
2022. márc. 19. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Annak meg mi értelme lenne? Szeretem a szexet. (és nem, nem kérek privát üzenetet ezzel a megjegyzésemmel kapcsolatban, minden beteg állatot jelentek és letiltok - csak miheztartás végett...)
2022. márc. 19. 21:21
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel a szex része, alacsony a libidóm. De ismered te a "társadalmat"? Rohadtul leszarom, hogy megbecsülnek-e vagy sem.
2022. márc. 19. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindenhol, azért itt is lehetnének kiskapuk. Hiába rendelkezel kedvező tulajdonságokkal, valaki azt mondhatja, hogy nem kellesz eléggé neki, így neki kell inkább a társadalmi megbecsülés, így a kívánsága teljesül.
2022. márc. 19. 21:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

5

Hát marhára nem. Ha kiderült, hogy szexeltek, akkor megölték őket.

2022. márc. 19. 21:50
 10/20 Metionin ***** válasza:
100%
Abban a korban simán bevállaltam volna, mert akkor nem kellett volna gyereket szülnöm, tanulhattam és sportolhattam volna, megélhetés biztosítva lett volna stb. Az egyedüli szívás az a bezártság lett volna, ha jól tudom, ők nem mehettek csak úgy ide-oda.
2022. márc. 19. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!