Félve merem feltenni a kérdést de- Az animés közösségek ennyire maguknak valóak vagy csak én találkoztam jóeséllyel fiatal/gyerekekkel?
Szerintem az animét nézők jó arcok. Én is animét nézek, és szuperdeluxe jó arc vagyok. Pont.
Innentől minden további vita értelmetlen :D
#32 "Te sokadjára zaklatod őket hogy mese-e az anime, és amikor elmondják hogy nem csak mese lehet, de van az animék között mese IS,, behisztizel hogy neked mese és kész. És kijelented, hogy az animések hisztisek..."
Kiket zaklattam először? Hol van az hogy én zaklattam bárkit is ilyesmivel?
Kérdező, nem minden animés ilyen, egészen nyitott egy közösség vagyunk, a legtöbb dolgot elfogadjuk, főleg az idősebbek körében (bár ahogy minden nagyobb csoportban, így itt is akadnak szélsőséges esetek), ahogyan eddig én észrevettem. A probléma valóban azzal volt, hogy mesének nevezted az animét, mégha csak rá is kérdeztél, ezt a véleményedet pedig tartottad is (biztosra veszem, hogy voltak kultúrált válaszok is, csak azt már nem vetted észre). Az animés közösség erre nagyon harap, ugyanis nem tudom észrevetted-e, viszont rengeteg ember provokáció céljából használja ezt a kifejezést az animére, ami szerintem okkal vágja ki a biztosítékot sokaknál. Személy szerint engem azért zavar, mert ez alapján egy Steins;Gate-t, ami egy kőkemény dráma vagy egy Elfen Liedet, amiben pedig több a vér, mint egy általános gimnáziumi osztály tagjaiban összesen simán megmutathatnám a gyerekemnek, pedig nem. Nyilván egy hat évesnek nem fogod mutogatni a Fűrész szériát sem, remélem érted, hogy értem.
Tehát összegezve nem, nem mindenki bunkó, csupán érzékeny témára tapintottál és szerintem tudatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!