Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet kezelni egy ilyen...

Hogy lehet kezelni egy ilyen szitut?

Figyelt kérdés
Megérkezem egy buliba ahol ismerőseim vannak. Köszönök mindenkinek, aztán leülök. Jönnek új vendégek akiket ismerek, őket már úgy üdvözlöm h nem kelek föl kezet fogni/puszit adni, csak előrehajolok. Nekem úgy tűnt, az emberek 99%-ának alap, hogy aki ránézésre 150-160 kiló, az nem fog minden alkalommal fölpattanni a fotelből. Velem így szokott lenni, nem is hagyják h kialakuljon valami kényelmetlen helyzet. Ehhez képest most találkoztam egy sráccal -ráadásul személyi edzőként dolgozik-, akit nem ismertem, és annak ellenére nem hajolt le kezet fogni, hogy látta ahogy mindenki így csinálja. Nyújtja a kezét, én is, de csak nem ér össze. Kétszer ráköszöntem nyújtott kézzel, aztán amikor már mindenki minket nézett, föl kellett küzdenem magam. Barátnője ugyanez, miután visszaültem lihegni, odajön és hangosan mondja h „szia, nem kell ám fölállnod ha nem bírsz”, mindenki hallja.

2021. nov. 14. 07:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Meg annyit, hogy egy normalis ember nem all oda megleckeztetni, meg ha te lettel volna bunko, akkor sem.
2023. máj. 28. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!