Hogy lehet kezelni egy ilyen szitut?
Figyelt kérdés
Megérkezem egy buliba ahol ismerőseim vannak. Köszönök mindenkinek, aztán leülök. Jönnek új vendégek akiket ismerek, őket már úgy üdvözlöm h nem kelek föl kezet fogni/puszit adni, csak előrehajolok. Nekem úgy tűnt, az emberek 99%-ának alap, hogy aki ránézésre 150-160 kiló, az nem fog minden alkalommal fölpattanni a fotelből. Velem így szokott lenni, nem is hagyják h kialakuljon valami kényelmetlen helyzet. Ehhez képest most találkoztam egy sráccal -ráadásul személyi edzőként dolgozik-, akit nem ismertem, és annak ellenére nem hajolt le kezet fogni, hogy látta ahogy mindenki így csinálja. Nyújtja a kezét, én is, de csak nem ér össze. Kétszer ráköszöntem nyújtott kézzel, aztán amikor már mindenki minket nézett, föl kellett küzdenem magam. Barátnője ugyanez, miután visszaültem lihegni, odajön és hangosan mondja h „szia, nem kell ám fölállnod ha nem bírsz”, mindenki hallja.2021. nov. 14. 07:03
21/21 anonim válasza:
Meg annyit, hogy egy normalis ember nem all oda megleckeztetni, meg ha te lettel volna bunko, akkor sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!