Hogy lehet kezelni egy ilyen szitut?
"Kemény szavak, érzek magamon egy szúrós tekintetet, de köszönöm az őszinteséged. Föl bírok kelni akárhonnan, annyira nem vagyok azért kövér, csak lihegek. 2-3 alkalom meg is izzaszt, egyszerűen nem esik jól ez a fajta testmozgás. Egy ilyen összejövetelnek meg nem az edzésről kell szólnia hanem h jól érezzük magunkat. Bocsi, ebbe nekem nem fér bele h mások ok nélkül megizzasszanak. Miután látszik rajtam h kövér vok, joggal várom el –még a csajoktól is- h legyenek tekintettel rám. Könnyítsenek egy kicsit a helyzetemen, hajoljanak le, ne alázzanak meg mások előtt. Én is teszek erőfeszítést, előrehajolok, régebben a seggem is fölemeltem egy kicsit, (mondjuk ezt mostanában hanyagolom), akkor lehetnének együttműködőbbek, csajok is, srácok is. Ha valaki pl. sánta, attól se várják el h pattanjon föl, pedig az nem is látszik elsőre, de rajtam azért észre lehet venni. Szerinted nincs igazam?"
Egy idióta troll vagy kérdező ez alapján. És nem, nincs igazad. Egy sánta embert ne hasonlíts egy levágnivaló kocàhoz, mert ő nem tehet róla, te pedig igen. És nem, nem várod el joggal, hogy legyenek tekintettel rád, azért mert kövér vagy, jóhogy nem már a buszon is adjàk át neked az ülőhelyet, mert nem bírsz megállni a zsírtömbjeiden, amik a hájas seggedből jönnek ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!