Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet kezelni egy ilyen...

Hogy lehet kezelni egy ilyen szitut?

Figyelt kérdés
Megérkezem egy buliba ahol ismerőseim vannak. Köszönök mindenkinek, aztán leülök. Jönnek új vendégek akiket ismerek, őket már úgy üdvözlöm h nem kelek föl kezet fogni/puszit adni, csak előrehajolok. Nekem úgy tűnt, az emberek 99%-ának alap, hogy aki ránézésre 150-160 kiló, az nem fog minden alkalommal fölpattanni a fotelből. Velem így szokott lenni, nem is hagyják h kialakuljon valami kényelmetlen helyzet. Ehhez képest most találkoztam egy sráccal -ráadásul személyi edzőként dolgozik-, akit nem ismertem, és annak ellenére nem hajolt le kezet fogni, hogy látta ahogy mindenki így csinálja. Nyújtja a kezét, én is, de csak nem ér össze. Kétszer ráköszöntem nyújtott kézzel, aztán amikor már mindenki minket nézett, föl kellett küzdenem magam. Barátnője ugyanez, miután visszaültem lihegni, odajön és hangosan mondja h „szia, nem kell ám fölállnod ha nem bírsz”, mindenki hallja.

2021. nov. 14. 07:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy ha annyira zavar a súlyod mit teszel az ellen, hogy a jelenlegi állapotod mielőbb javuljon? Azaz, diéta, sport?
2021. nov. 14. 09:18
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Jól van, te is a tohonyaságodra fogod még a suttyóságod is.
2021. nov. 14. 09:26
 13/21 A kérdező kommentje:
#11 nem a súlyom zavar, hanem hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztak mások előtt.
2021. nov. 14. 09:38
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
De miért hoztak volna kellemetlen helyzetbe? Mert szóltak, hogy ne állj fel? Ha egyszer nem bírsz megmozdulni, akkor mit mondjon szerencsétlen? Vagy mert a másik elvárta, hogy állj fel? Akkor pedig szintén fel kellett volna állnod, egyszerűen te nem viselkedtél az etikettnek megfelelően és ezen vagy megsértődve, ráadásul a kövérséged mögé rejtőzöl, amiről szintén csak te tehetsz.
2021. nov. 14. 10:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Kemény szavak, érzek magamon egy szúrós tekintetet, de köszönöm az őszinteséged. Föl bírok kelni akárhonnan, annyira nem vagyok azért kövér, csak lihegek. 2-3 alkalom meg is izzaszt, egyszerűen nem esik jól ez a fajta testmozgás. Egy ilyen összejövetelnek meg nem az edzésről kell szólnia hanem h jól érezzük magunkat. Bocsi, ebbe nekem nem fér bele h mások ok nélkül megizzasszanak. Miután látszik rajtam h kövér vok, joggal várom el –még a csajoktól is- h legyenek tekintettel rám. Könnyítsenek egy kicsit a helyzetemen, hajoljanak le, ne alázzanak meg mások előtt. Én is teszek erőfeszítést, előrehajolok, régebben a seggem is fölemeltem egy kicsit, (mondjuk ezt mostanában hanyagolom), akkor lehetnének együttműködőbbek, csajok is, srácok is. Ha valaki pl. sánta, attól se várják el h pattanjon föl, pedig az nem is látszik elsőre, de rajtam azért észre lehet venni. Szerinted nincs igazam?"

Egy idióta troll vagy kérdező ez alapján. És nem, nincs igazad. Egy sánta embert ne hasonlíts egy levágnivaló kocàhoz, mert ő nem tehet róla, te pedig igen. És nem, nem várod el joggal, hogy legyenek tekintettel rád, azért mert kövér vagy, jóhogy nem már a buszon is adjàk át neked az ülőhelyet, mert nem bírsz megállni a zsírtömbjeiden, amik a hájas seggedből jönnek ki.

2021. nov. 14. 10:57
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, nincsen igazad. Nem kell hogy semmilyen megkülönböztetésben legyen részed, és nem halsz bele ha kicsit mozogsz. Én is pocakos vagyok 171cm/74 kg, de nem értek veled egyet. A srác is bunkó volt, de te is elég furcsa alak vagy. Ha neked ez bántó volt, akkor ne hozd magad ilyen helyzetbe, fogyjál, vagy ne menj ismeretlen emberek közé.
2021. nov. 14. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Alapvető udvariasság, hogy ha valaki érkezik, akkor azt felállva üdvözöljük. Ez független a testsúlytól és egyéb kényelmi kifogásoktól.
2021. nov. 14. 13:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
alap hogy leulve nem fogunk kezet. ha valaki uj ember jo na tarsasagba, es mondjuk en az asztal legbelso felen ulok, akkor is legalabb kicsit felemelkedek a kezfogashoz, hogy a gesztus meglegyen.
2021. nov. 14. 13:13
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 igen, a gesztust én is megtettem, előrehajoltam amennyire tudtam, meg föl is emelkedtem egy kicsit. Bár ez kintről lehet nem látszott, a seggem nem tudtam kiemelni anélkül h két kézzel a karfára támaszkodtam volna.
2021. nov. 14. 13:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Amit leirsz, az budos taho, civilizalatlan viselkedes. Valamit nagyon beneztek, nem sobertnorbizas az emberek kozti norma.
2023. máj. 28. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!