Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek ha valaki bele...

Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Valószínűleg depressziós lesz miattam egy volt barátom. Egy barátom 2 évvel ezelőtt 15 éves korunkban bele között az értelembe és ezért bosszútálltam. Először kifigyeltem mikor kerül bajba az iskolában (egy osztályba járunk) aztán a barátaimat ellene fordítottam. Egyszer majdnem meg is verték, az iskolában azóta folyamatosan bántják többnyire gúnyolódás stb... Úgy egy éve össze is jöttem a barátnőjével. Viszont évzárón amikor kinevettem és kicsúfoltam majdnem sírt és csak dadogott válaszolni sem bírt. Mostmár nem sokár újra kezdődik az iskola szerintetek befejezzem? Azért fontos hogy ő kezdte ráadásul 2-szer is bele köpött az ételembe!

2021. aug. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

A valóság számít, nem az hogy te hogy érezted, mert az teljesen szubjektív.

Valaki egy nem köszönésre is öl, mert annyira feldühíti, de jogos nem lessz a tette az érzései miatt, szóval hagyd abba a hisztit, hogy te hogy érezted magad, mert nem számít.

Az számít ő mit tett, és te mit tettél, és a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.

2021. aug. 23. 18:45
 42/57 A kérdező kommentje:
39 A felnőtt embereknek már jobban kialakult az empátiára való képességük és a személyiségük meg az hogy tudják kezelni az érzéseiket mint a gyerekeknél ez tény de ez a többi gyerekhez képest igaz felnőttekre nem csak hozzám képest. Na persze ez sokkal inkább személy függő de ha az átlagot vesszük akkor ez pszichológiai szempontból tény. A másik hogy ha ti olyan együttérzőek és megértőek vagytok mindenkivel azokkal is akik rossz dolgot tesznek akkor velem miért nem? Én is egy gyerek vagyok ami ha mentség ha nem attól még tény és ha gonosznak vagy betegnek vagy akárminek is tartotok az én érzéseimet sem kéne semmibe venni ha ti annyira az empátia szobrai vagytok mind. Vagy ez csak úgy működik hogy ha nektek nincs bajotok azzal aki rosszat tett nem érdemel szenvedést de ha nem szimpatikus számotokra akkor meg kellene kövezni?
2021. aug. 23. 18:54
 43/57 A kérdező kommentje:
Egyébként spacecoupe a 33-as-ra válaszolj! Írd le akkor te mit tettél volna! Úgy Fair!
2021. aug. 23. 18:55
 44/57 A kérdező kommentje:
41 Azért amit ő tett sem bagatel. Na de írd le te mit tettél volna! Úgy fair! Utána ítélkezz! Ha valaki csak szavakban bánt azt sosem bosszulom meg mert a szavak azok csak szavak. Na de akkor mivel van egyensúlyban ez a cselekedet? Egy kar eltöréssel?
2021. aug. 23. 18:58
 45/57 anonim ***** válasza:
Egy pofonnal van egyensúlyban, de egyébként sem muszály a bosszú.
2021. aug. 23. 19:06
 46/57 anonim ***** válasza:

Az hogy gyerek vagy nem mentesít a felelősségeid alol.

Gyáva vagy hogy állandóan kihátrálsz a tetteid súlya alól.

2021. aug. 23. 19:07
 47/57 anonim ***** válasza:
17 éves vagy... már egy 12 éves is megérti, hogy másnak szándékosan rosszat okozni, főleg olyan súlyban, mint amilyenben te tetted az rossz. Ezen mit kell magyarázni? Légyszi állj bele a tetteid következményébe.
2021. aug. 23. 19:31
 48/57 anonim ***** válasza:

Szerintem túlzásba vitted, fejezd be.

Én is csináltam hasonló dolgokat, mikor érettségi utáni évben az egyik tanárunk az osztálytársamra kezdett hajtani... a baj ott kezdődött, hogy nekem is tetszett a lány :) A lány mellett ültem, és a tanár rögtön előreültetett, mikor nem ültem előre, folyamatosan mondta, hogy ezért meg azért ki fog rúgatni.

A fordulópont az volt, amikor reggel kicsit késtem, és egy másik srác ült a lány mellett - megfogtam a srác táskáját, és egy az egyben előre vágtam az első padba! Ekkor a tanár rám ordított, hogy: "Leküldelek az igazgatóhoz!" erre én visszaordítottam: "Biztos vagy benne, tényleg lemenjek?!" (Érezte, ha ott előadom magam, jó eséllyel őt rúgják ki...)

Novemberben jöttek óralátogatásira, az igazgatóhelyettes az én helyemre akart ülni, és én beszóltam, hogy ez az én helyem. Nagyot nézett, majd ránézett a tanárra (aki persze nem mert rám szólni) és kapott egy negatív értékelést, hogy mégis miféle rend van itt :D

Májusban már 4 tanár volt ellenem, és sikerült kirúgniuk... kettőnk között az a különbség, hogy mi végig harcoltunk, nálad a srác meg csak 2x az elején, így szerintem ideje lenne békén hagynod.

31/F

2021. aug. 23. 20:50
 49/57 anonim ***** válasza:
48# Te sem voltál piskóta:)
2021. aug. 23. 20:52
 50/57 A kérdező kommentje:
48 Azt írtam hogy már befejezem. Viszont itt nem a harcról van szó hanem hogy amit velem tett az nagyon durva volt. Ok amit én tettem talán (bár én fizikálisan nem tettem vele sem az ételével semmit) talán durvább na de akkor is. A te helyedben viszont sokkal durvább lettem volna. Amúgy is utálom a tanárokat hát még ha kb pedofilok így ebben a helyzetben ha tetszik nekem a lány ha nem elértem volna valahogy hogy jöjjön össze a tanárral valamennyire legalább annyira hogy fel lehessen venni és azt már legyen értelme bárkinek megmutatatni. Ha ez megtörtént volna a rendőrségnek az igazgatónak (ha van családja nekik főképp ha nincs a barátainak/rokonainak leginkább a szüleinek ha élnek) miután ez megtörtént ée mindenki látta a leírtak közül a szüleimmel fizetettem is volna ellene ügyvédet/bárkit. Az igazgató helyetteses story-nál pedig én is így reagáltam volna bármikor de nem tűrtem volna el hogy ne üljön át. A szüleimet is behívtam volna ha nem ül át azonnal mivel azt hogy a tanárok/igazgató akiket annyira lenézek akiket alsóbbrendűnek tartok megsértsék az én jogaimat bármilyen módon azt soha sem tűrtem volna el...
2021. aug. 23. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!