Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?
A valóság számít, nem az hogy te hogy érezted, mert az teljesen szubjektív.
Valaki egy nem köszönésre is öl, mert annyira feldühíti, de jogos nem lessz a tette az érzései miatt, szóval hagyd abba a hisztit, hogy te hogy érezted magad, mert nem számít.
Az számít ő mit tett, és te mit tettél, és a kettő köszönő viszonyban sincs egymással.
Az hogy gyerek vagy nem mentesít a felelősségeid alol.
Gyáva vagy hogy állandóan kihátrálsz a tetteid súlya alól.
Szerintem túlzásba vitted, fejezd be.
Én is csináltam hasonló dolgokat, mikor érettségi utáni évben az egyik tanárunk az osztálytársamra kezdett hajtani... a baj ott kezdődött, hogy nekem is tetszett a lány :) A lány mellett ültem, és a tanár rögtön előreültetett, mikor nem ültem előre, folyamatosan mondta, hogy ezért meg azért ki fog rúgatni.
A fordulópont az volt, amikor reggel kicsit késtem, és egy másik srác ült a lány mellett - megfogtam a srác táskáját, és egy az egyben előre vágtam az első padba! Ekkor a tanár rám ordított, hogy: "Leküldelek az igazgatóhoz!" erre én visszaordítottam: "Biztos vagy benne, tényleg lemenjek?!" (Érezte, ha ott előadom magam, jó eséllyel őt rúgják ki...)
Novemberben jöttek óralátogatásira, az igazgatóhelyettes az én helyemre akart ülni, és én beszóltam, hogy ez az én helyem. Nagyot nézett, majd ránézett a tanárra (aki persze nem mert rám szólni) és kapott egy negatív értékelést, hogy mégis miféle rend van itt :D
Májusban már 4 tanár volt ellenem, és sikerült kirúgniuk... kettőnk között az a különbség, hogy mi végig harcoltunk, nálad a srác meg csak 2x az elején, így szerintem ideje lenne békén hagynod.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!