Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek ha valaki bele...

Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Valószínűleg depressziós lesz miattam egy volt barátom. Egy barátom 2 évvel ezelőtt 15 éves korunkban bele között az értelembe és ezért bosszútálltam. Először kifigyeltem mikor kerül bajba az iskolában (egy osztályba járunk) aztán a barátaimat ellene fordítottam. Egyszer majdnem meg is verték, az iskolában azóta folyamatosan bántják többnyire gúnyolódás stb... Úgy egy éve össze is jöttem a barátnőjével. Viszont évzárón amikor kinevettem és kicsúfoltam majdnem sírt és csak dadogott válaszolni sem bírt. Mostmár nem sokár újra kezdődik az iskola szerintetek befejezzem? Azért fontos hogy ő kezdte ráadásul 2-szer is bele köpött az ételembe!

2021. aug. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
10-es miért nem? Akkor hagynom kéne szó nélkül hogy mindenki azt csináljon velem amit akar mert az áldozat státuszom nem jogosít fel semmire? Miért írod hogy ez nem bosszú? Akkor szerinted mi? Leírtam mit tett velem miért nem veszed figyelembe?
2021. aug. 23. 16:28
 12/57 A kérdező kommentje:
Na de akkor te mit tennél ha valaki 2-szer is az ételedbe köpne?
2021. aug. 23. 16:29
 13/57 anonim ***** válasza:
94%

Behúznék neki egyet, és ennyiben hagynám.

Ez egyszerű módja a határok meghúzásának.

De még ezt sem mások előtt.

Nem kínoznám, nem aláznám meg, nem törném össze mint embert ahogy te tetted.

Te a társadalmi státuszát, az önértékelését, és a lelkét támadtad, mint egy igazi pszichopata, maximalizáltad a szenvedését.

2021. aug. 23. 16:35
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
Hajdú Péter sokszor hangoztatja, hogy nagyon nem mer vendéglőben enni, mert fél, hogy beleköpnek a kajájába.
2021. aug. 23. 16:40
 15/57 A kérdező kommentje:
Milyen társadalmi státuszát? 2 évvel ezelőtt kezdődött akkor voltunk 15 évesek. Ráadásul te bántanád az rosszabb! Én fizikálisan nem bántottam.
2021. aug. 23. 16:44
 16/57 anonim ***** válasza:

Nem rosszabb.

Felteszek két példát, az egyik fizikai fájdalommal jár, a másik megalázotság érzéssel.

Melyik a rosszabb, ha eltörik a kezünk, vagy egy osztály elött a hasmenéstől beszarni?

Törött csontól senki nem lesz öngyilkos, egy ütéstől meg pláne, de a megalázotságtól, folytonos gúnyolódástól igen.

Kegyetlen vagy.

2021. aug. 23. 16:53
 17/57 anonim ***** válasza:

Egyébként ne játszd a hülyét, 15 évesen van társadalmi státuszunk.

Nem hiába azzal támadtad, hogy a barátait ellene fordítottad, ha nem hinnél a társadalmi státuszában nem azt támadnád.

2021. aug. 23. 16:56
 18/57 A kérdező kommentje:
16 nyilván ha eltörik a kezünk.Attól pedig hogy valaki beszarik az osztály előtt szintén senki nem lesz öngyilkos de egy verekedésben sokkak durvább dolgok is előfordulhatnak törött karnál. Barátok már alsóban is vannak... ezzel az erővel az első osztályosoknak is van társadalmi státuszuk mert akár már elsőben vagy másodikban is lehetnek kiközösített gyerekek is meg "menők" ettől még ez nem társadalmi státusz csak a gyerekek közti suli minőség vagy kiközösítettség de ez nem ugyanaz mint a felnőtteknél. A felnőtteknél egészen más a társadalmi státusz. A társadalmi státusza a diákoknak az hogy diákok és hogy milyen családba születtek ennyi. Ez max iskolai státusz.
2021. aug. 23. 17:13
 19/57 anonim ***** válasza:
Igen általánosban már van társadalmi státusza a gyereknek, te amire gondolsz a társadalmi státusz egy formálya a pénzügyi státusz, ami a gyerekeknél ritka, vagy elhanyagolható.
2021. aug. 23. 17:21
 20/57 anonim ***** válasza:
90%
Gusztustalan dolgokat tettél, az a gyerek konkrétan 2 évig járt az iskolába valszeg teljes pánikban, hogy éppen az nap mi fog vele történni. Semmi sem mentség arra, hogy ilyen kegyetlen legyél. Ha én lennék az egyik szülőd, a tükörbe sem tudnék nézni amiért ilyen gyereket neveltem. Mellesleg ahhoz képest, hogy 17 éves vagy, mentális kb a fele, jobb lenne ha a következő évben vissza vennél magadból.
2021. aug. 23. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!