Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek ha valaki bele...

Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Valószínűleg depressziós lesz miattam egy volt barátom. Egy barátom 2 évvel ezelőtt 15 éves korunkban bele között az értelembe és ezért bosszútálltam. Először kifigyeltem mikor kerül bajba az iskolában (egy osztályba járunk) aztán a barátaimat ellene fordítottam. Egyszer majdnem meg is verték, az iskolában azóta folyamatosan bántják többnyire gúnyolódás stb... Úgy egy éve össze is jöttem a barátnőjével. Viszont évzárón amikor kinevettem és kicsúfoltam majdnem sírt és csak dadogott válaszolni sem bírt. Mostmár nem sokár újra kezdődik az iskola szerintetek befejezzem? Azért fontos hogy ő kezdte ráadásul 2-szer is bele köpött az ételembe!

2021. aug. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
29 Lehet hogy nem olyan a kapcsolata a szüleivel? Nem milyen? Milyen kapcsolat kell ahhoz hogy a gyerek közölhesse a szüleivel hogy bántják az iskolában el akar onnan menni? Egyébként hogy érted hogy hogy között bele? Miért többféle képpen is lehet?
2021. aug. 23. 18:18
 32/57 anonim ***** válasza:
60%

Te pszichopata állat, milyen lehet az ha két évig mindenki szopat?

Szerinted egy kis nyál felér ezzel?

Nem.

Szerinted csakmkét évre nyomorítottad meg az életét?

Az önbizalom nem épül csakúgy vissza magától.

Ha fizikai depresszióba esett akkor meg a hormonháztartása egy életre felborult.

Az meg a másik, hogy vagy annyira beteg állat, hogy a barátnőjét annyira tárgyiasítsd hogy csak egyneszköz legyen a bosszúdhoz, egy tárgy és nem egy személy.

Az értetlenséged bizonyítja hogy pszichopata vagy.

2021. aug. 23. 18:23
 33/57 A kérdező kommentje:
Egyébként így a végére kezdem úgy érezni hogy ti nem csak elítélitek amit tettem hanem egyenesen elbagatelizáljátok ami velem történt. Na de akkor ti mit tettetek volna? Simán csak megszakítottatok volna minden kapcsolatot az illetővel legfeljebb még egyszer pofon vágjátok és bosszúnélkül hagytátok volna? Nálam még ez a lehetőség sem állt fent mert egy osztályba járunk így sokat kellet látnom sajnos. Na de akkor ti tényleg simán csak kapcsolat megszakítás és egy pofon semmi bosszúval bérnétek egy ilyen helyzetben? Ha nem akkor őszintén írjátok le ti is mit tettetek volna! Ez úgy fair ha ti is leírjátok mit tettetek volna nem csak ítélkeztek!
2021. aug. 23. 18:29
 34/57 A kérdező kommentje:
32 fizikálisan nem igazán bántották csak egyszer majdnem. Csak szóban gúnyoltuk ennyi volt leginkább meg a barátnője akit nem tudom miért ne tárgyiasítanék ha egyszerűen nem jelent nekem semmit sőt már idegesít. Na és? Ez csak egy tini kapcsolat nem komoly. Nem értem felnőtt emberek miért veszik komolyabban a korosztályom életét mint én? Elméletileg nekem kéne ebben a korban komolyabban venni a többi tinit nem a felnőtteknek.
2021. aug. 23. 18:33
 35/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem bagatelizáljuk, hanem ez egy bagatel dolog.

Semmi különös nincs abban, hogy beleköpnek a kajádba.

Egy ártatlan csínytevés.

2021. aug. 23. 18:33
 36/57 A kérdező kommentje:
Azért a 33-as válaszomra válaszoljon mindenki mert úgy fair! Ha ítélkezel írd le azt is hogy te mit tettél volna!
2021. aug. 23. 18:34
 37/57 A kérdező kommentje:
35 te beteg vagy... akkor te még a barátságot se szakítottad volna meg talán ha annyira ártatlan dolog ez mi? Levideózta és meg mutatta milyen nagyot és undorítót köpött az ételembe és szerinted ez egy ártatlan csínytevés? Amikor történt szinte rosszul lettem és majdnem felkaptam a villát az asztalról a kést (szerencsére tompa volt) hogy belé vágjam. Ott hirtelen komolyan így éreztem annyira sokkolt.
2021. aug. 23. 18:39
 38/57 anonim ***** válasza:
60%

Szerinted mi nem éltünk át ilyen atrocitásokat a suliban?

Csak neked vannak problémáid?

Mi egy pofonnal elintéztük.

Engem a tiednél durvábban is betámadtak, de bosszúhadjáratot senki ellen nem követtem el.

2021. aug. 23. 18:41
 39/57 anonim ***** válasza:
23%
Mert a felnőtt emberekbe egy kicsit több érzések is szorulnak, nem úgy mint a beléd. És szerintem aki itt bármit is elbagatellizál az egyedül te vagy. Képtelen vagy beleképzelned magad egy másik ember helyzetébe.
2021. aug. 23. 18:43
 40/57 A kérdező kommentje:
38 Mi volt az a durvább ha szabad kérdeznem? Ha nem csak úgy írtad írd le konkrétan!
2021. aug. 23. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!