Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek ha valaki bele...

Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Valószínűleg depressziós lesz miattam egy volt barátom. Egy barátom 2 évvel ezelőtt 15 éves korunkban bele között az értelembe és ezért bosszútálltam. Először kifigyeltem mikor kerül bajba az iskolában (egy osztályba járunk) aztán a barátaimat ellene fordítottam. Egyszer majdnem meg is verték, az iskolában azóta folyamatosan bántják többnyire gúnyolódás stb... Úgy egy éve össze is jöttem a barátnőjével. Viszont évzárón amikor kinevettem és kicsúfoltam majdnem sírt és csak dadogott válaszolni sem bírt. Mostmár nem sokár újra kezdődik az iskola szerintetek befejezzem? Azért fontos hogy ő kezdte ráadásul 2-szer is bele köpött az ételembe!

2021. aug. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
19 Na de ez azért nem lehet társadalmi státusz mert ez csak az iskolában betöltt státusza sőt sok esetben csak osztályban betöltött szerepe. A pénzügyi státusz a gazdag, szegény, felső középosztálybeli stb... de számít még a munkahelyi státusz is pl hogy politikus bankár vagy akármi mert pénze abból is lehet valakinek 30 évesen hogy munkanélküli de a szülei pénzelik. A társadalmi státusz az mindezek összessége a munkahelyének az anyagi helyzetének a családi állapotának az életkorának és mindennek az összessége az a szerep amelyet ezekkel betölt a társadalomban. Az iskolai státusz az csak az iskolára vonatkozik nem a társadalomra.
2021. aug. 23. 17:30
 22/57 A kérdező kommentje:
Amúgy az amit egy gyerek megél megaláztatást az iskolában az nem is ugyanaz amit a felnőttek élnek meg rossz társadalmi státuszban. Ráadásul akkor nem nézi le őt mindenki csak a többi gyerek gonosz vele.
2021. aug. 23. 17:32
 23/57 A kérdező kommentje:
20 Na egyébként ezt jó hogy írod erre is reagálok mert igen 2 évig bejárt. Nem iratták át másik iskolába nem hiányzott az iskolából hanem bejárt.. ha tényleg szenvedett volna miért nem szólt a szüleinek hogy irassák át másik iskolába vagy valami?? Na erre válaszoljon mindenki! Egyébként én tettem gusztustalan dolgokat? Konkrétan 2-szer bele köpött az ételembe és miután megettem mutatta meg nevetve a felvételt a mobilján szóval erről ennyit hogy ki művelt gusztustalan dolgokat...
2021. aug. 23. 17:37
 24/57 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az ami számít az iskolásnak, csak a barátai és az osztálya, az a társadalom amiben szinte minden nap él.
2021. aug. 23. 17:43
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Hiába hisztizel, Pistike, smemivel nem lettél jobb a kis óvodás bosszúhadjáratoddal. Igen, 2x belecsúlt az életedbe, erre te meg tönkretetted az egész életét, most k*rvára büszke vagy magadra? Az a gond, hogy ezt máskor is meg fogod tenni, legközelebb ha valaki valami rosszat mond rád, mi lesz? A busz elé fogod lökni?
2021. aug. 23. 17:44
 26/57 anonim ***** válasza:

Tudjuk, hogy a verekedés is úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött.

Vagyis nem ok nélkül köpött a kajádba.

Mert biztosan volt valami előzménye?? Igaz??

2021. aug. 23. 18:00
 27/57 A kérdező kommentje:
24 mondjuk a szülei? Hiába gimnazista valaki ebbe a korban mégis csak a szülők a legfontosabbak. Az igaz hogy kisgyerekkorhoz képest felértékelődik a barátok/egyéb kapcsolatok szerepe a szülőktől pedig egyre jobban szakad el a gyerek de azért messze az első végzősként is a szülők szerepe. Általában azok a gyerekek bandáznak legtöbbet és értékelik nagyon sokra a kortárs kapcsolatokat akiket otthon bántalmaznak vagy elhanyagolnak és többnyire a szegényebb rétegeknél. Hiszen ha otthon nem kap figyelmet és törődést a gyerek akkor azt máshol próbálja pótolni. Akivel törődnek otthon annak csak egészséges mértékben van szüksége a barátaira és bár egyre többet van velük és egyre kevésbé van szüksége a szüleire azért még nem a barátaival van a legtöbbet. Ráadásul ha otthon megnyugtató békés környezetet teremtenek a gyereknek de az iskolában bántalmazzák mentálisan inkább stabil tud maradni mint az a gyerek aki a barátai közt menő de otthon kitudja mit csinálnak vele és fél haza menni fél elaludni stb...
2021. aug. 23. 18:06
 28/57 A kérdező kommentje:
26 Viccesnek találta mert egy beteg b4rom... ennyi volt az oka...
2021. aug. 23. 18:08
 29/57 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem tehette meg, hogy átirassa magát egy másik iskolába, mert enm olyan a kapcsolata a szüleivel vagy új iskolába még jobban fél átmenni. Egyáltalán nem olyan egyszerű átmenni egy másik iskolába mint ahogyan te gondolod. De nagyon kiváncsi lennék te mit szolnál hozzá, hogyha valaki elledfordítaná a barátait, akik kis híján megvertek volna, aztán 1 évig minden nap csesztetnének félúton valaki elvenné a barátnődet, majd a végén még jól meg is aláznának az egész osztályod elött. Ha rajtam múlna elkülönítenélek az egész társadalmtól. Egyébként ha már ennyire hangoztatod, hogy beleköpött az életedbe MÉGHOZZÁ KÉTSZER!4!4!!44 Hogyan köpött bele?
2021. aug. 23. 18:08
 30/57 A kérdező kommentje:
25 Szerinted az hogy valaki rosszat mond rám nem ugyanaz minthogy bele köp az ételembe... a szavak csak szavak hiába bántóak néha egyesek számára a tettek azok sokkal durvábbak főleg ha ilyen tettek. Nem az egész életét tettem tönkre csak 2 évét eddig... A másik hogy mehettem azt az ételt és még utána mutatta is videón... és ezt 2×-er is eljátszotta. Van fogalmatok róla nekem az milyen érzés lehetett?
2021. aug. 23. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!