Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tennétek ha valaki bele...

Mit tennétek ha valaki bele köpne az ételetekbe? Szerintetek túlzásba vittem?

Figyelt kérdés
Valószínűleg depressziós lesz miattam egy volt barátom. Egy barátom 2 évvel ezelőtt 15 éves korunkban bele között az értelembe és ezért bosszútálltam. Először kifigyeltem mikor kerül bajba az iskolában (egy osztályba járunk) aztán a barátaimat ellene fordítottam. Egyszer majdnem meg is verték, az iskolában azóta folyamatosan bántják többnyire gúnyolódás stb... Úgy egy éve össze is jöttem a barátnőjével. Viszont évzárón amikor kinevettem és kicsúfoltam majdnem sírt és csak dadogott válaszolni sem bírt. Mostmár nem sokár újra kezdődik az iskola szerintetek befejezzem? Azért fontos hogy ő kezdte ráadásul 2-szer is bele köpött az ételembe!

2021. aug. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
80%
Túlzásba vitted, de nagyon, menj és kérj bocsánatot a barátodtól!!!
2021. aug. 23. 15:37
 2/57 A kérdező kommentje:
1-es de ő kezdte! bele köpött az értelemben. Ez milyen undorító már... ráadásul 2-szer! Bocsánatot nem kérek legfeljebb közlöm vele hogy mostmár vége és a többiekkel is közlöm hogy hagyják.
2021. aug. 23. 15:41
 3/57 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lett neked a bosszútól?
2021. aug. 23. 15:42
 4/57 anonim ***** válasza:
73%
1-es vagyok. Ha Ő kezdte akkor se kéne megboszúlni, mert ez b*romság.
2021. aug. 23. 15:50
 5/57 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem bele is kéne szarni az ételedbe te beteg pszichopata állat.
2021. aug. 23. 15:51
 6/57 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, de undorító
2021. aug. 23. 15:54
 7/57 A kérdező kommentje:
5 Na de ő kezdte ezt ok nélkül... amit én tettem nem ok nélkül tettem. Ráadásul nem lehetek pszichopata mert még nem vagyok felnőtt. Te felnőtt vag? Ha igen és ilyeneket írsz egy gyereknek talán te vagy a pszichopata. Vagy ha a te gyerekekkel történne ilyen hogy beleköpnek az ételébe és ezért így áll bosszút nem állnál mellé? Sőt vele is így beszélnél?
2021. aug. 23. 16:00
 8/57 A kérdező kommentje:
6 Tudom hányingerem is volt utána. Nagyon rossz volt megtudni ráadásul 2-szer is. Már azt is utálom ha hozzá érnek az ételemhez és nem eszem meg így képzelhetitek mit érezhettem.
2021. aug. 23. 16:02
 9/57 anonim ***** válasza:
80%
Ezt inkább el sem képzelem...brrrr
2021. aug. 23. 16:03
 10/57 anonim ***** válasza:
74%

Ha az én gyerekem csinálná ezt jól lecseszném, egyébként a pszichopatizmus nem korfüggő állapot.

Ne búj ki a felelősé alól, nem érdekel hogy gyerek vagy e vagy sem, ez amit leírtál kegyetlenség.

Az áldozatstátuszod nem jogosít fel semmire.

Ez nem bosszú csak okot találtál valakinek a megalázására.

2021. aug. 23. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!