Más is látja sok magyarban a török vonásokat?
Figyelt kérdés
Fekete, sötétbarna haj, vastag szemöldök, törökös arcvonások2021. aug. 14. 23:17
1/26 A kérdező kommentje:
Meg magamban is látom :)
2021. aug. 14. 23:18
3/26 anonim válasza:
Szoke haju, kek szemu vagyok, szoval magamban nem latom.
4/26 A kérdező kommentje:
Oké, de oroszok félék is lehetünk részben
2021. aug. 14. 23:20
5/26 A kérdező kommentje:
#3 nem mindegyik magyarban van ilyen vonás
2021. aug. 14. 23:20
6/26 anonim válasza:
Nem...én még a zsidókat sem tudom hogyan tudták régen megkülömböztetni.
8/26 anonim válasza:
A magyar egy kevert nep. Mar ezer evvel ezelott is az volt, mikor bevandorolt a Karpat medencebe. Azota meg tobb keveredes tortent nyugati es eszaki nepekkel is. Az, hogy te magadban egy keletiesebb reszt latsz, egyszeru okai lehetnek. Lehet benned egy sor egyeb nep vere, ami xy ido utan is dominansan oroklodik, vagy benned utotte fel a fejet. Ez barmely keletrol szarmazo felmeno eseten megtortenhet. Lehet torok femenod, de az is lehet hogy csak 4-5 generacioval ezelott bekerult egy cigany a csaladba. Ezt csak csaladfakutatassal, esetleg dns vizsgalattal lehet megallapitani, vagy kozelebb jutni a megoldashoz.
9/26 anonim válasza:
1500-1700-ig török uralom alatt volt keveredés bőven
10/26 anonim válasza:
Törököt, és Mongolt is. A testvérem török vonású, én nem. A barátnőm, unokanővérem - és az ő apukája mongol vonásokkal rendelkeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!