Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem a vírustól két...

Csak szerintem a vírustól két oltás után is rettegőknek, nem harmadik, meg ki tudja hányadik fecskendőzés kellene, hanem egy jó pszichológus a szorongásukra?

Figyelt kérdés

"Nem árt a harmadik oltás."

Persze-persze... Ok, lehet, hogy nem árt, de ha előnye sincs, akkor meg felesleges. A sok oltás, vitamin, gyógyszer pedig pont, hogy gyengíti az immunrendszert és az ellentétes hatást éri el vele valaki. Én beoltattam magam az első kettővel, egész eddig arról károgtak, hogy ez elég, akkor nem értem, hogy most hirtelen miért nem elég. Nem nézek híradót és nem nézek politikai műsorokat sem a RETEK Klubon, sem a TEVE2-őn, sem sehol és nem nézem sem a Telexet, sem a Pesti Srácokat, szóval a média nem tud megfélemlíteni, ezért nem is rettegek a vírustól. Az első kettőt beadattam, az orvosom tanácsára, valamint azért mert krónikus beteg vagyok és vannak más krónikus beteg, illetve idős ismerőseim, de ha szeretett Cecil bejelenti, hogy csak a harmadik után jár a kártya, akkor engem aztán nem érdekel, nem fogom kérni. Amúgy sem értek egyet ezzel a kártyával, a gyártója meg már csak hab a tortán. Egész eddig az volt, hogy ha valaki az elsőt megkapja, már annak is elég nagy a védelme, aztán jött az az előadás, hogyha mindenki, aki az elsőt megkapja, megkapja a másodikat is vége lesz a járványnak, aztán cs*szhetjük a járvány végét már mióta.

Aki meg vél, annak inkább pszichológus kellene, mint felesleges lötty a testébe. Az Orbán, meg a többi, meg akkor mondja, hogy félelemben nem lehet élni, ha nem lesz a szólásszabadság korlátozva és mindenki kifejtheti szabadon a véleményét, még azok is, akiket a Gyurcsány által behozott törvények szerint nem tehetik.

2021. aug. 9. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
2021. aug. 9. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
41%
Igen, vagy ez kell nekik, vagy egy valóban komoly pestisjárvány, hogy rájöjjenek végre, milyen jó dolguk volt eddig. Ha annyira félnek az elmúlástól, tegyenek vagy alkossanak valami maradandót, ne azért picsogjanak, hogy mindenki oltassa be magát. Aki ennyire ráér hisztikélni, az nem tudja, milyen egy valódi válsághelyzet. Majd kitalálják félévente, hogy kell még egy, még egy, még egy és még egy oltás, sőt, evés közben is tartsuk magunkon a szájkosarat, különben #mindmeghalunk. Nem mondom, alapos munkát végeztek a propagandisták, de most már tényleg elég.
2021. aug. 9. 18:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Azok a hisztisek, akik meg úgy gondolják, hogy tragédia volt a VV-t nézni egy kényelmes fotelból, zabálva és hogy annyi dolguk volt, hogy a kerítésükön kívülre ne menjenek, azok kérdezzék meg a nagyszüleiket, dédszüleiket, a háborúk, a forradalmak és a járványok szörnyűségeiről! A legtöbb egy 100-200 évvel ezelőtt felakasztotta volna magát...
2021. aug. 9. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

Miert a f.szomért kell mindenkit egy kalap alá venni?

Ez valami agyi defekt nálatok?

2021. aug. 10. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Én influenza oltást nem is kérek, ezt a kettőt is csak a kártya miatt.
2021. aug. 17. 07:30
 16/16 anonim ***** válasza:

"Egyelőre szó nincs róla, hogy kötelezővé tennék a harmadik oltást."

Miért az első kötelező???

2021. szept. 6. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!