Előre bocsi ha rossz kategoriaba tettem, nem tudom milyenbe lehetne.
Na arrol van szo, hogy nagyon szeretem a baratom, lassan másfél éve vagyunk együtt, de volt a kapcsolat eleje meg közepe fele hogy át*aszott, megbántott, hazudott (nem megcsalásrol beszelek)..es olyan dolgok amik tenyleg nem kis dolgok, belegázolt a szivembe, lelkembe vele. Nem olyan tanácsokra vagyok kiváncsi hogy szakitsak vele, hanem hogy ezzel elmehetek pszichologushoz? Mert minden nap(szinte) sirok, van hogy tobbszor is, mert eszembe jut miket csinált..és segítene ezeken továbblépni vagy ez tipikus "tiniszerelemnek" könyveli el? A válaszolat nagyon megköszönném 19/L
Mindenképpen megérné elmenni, ha találsz egy jó, hozzáértö szakembert.
Ugyanis ez akkor is megmarad problémaként, ha szakítasz vele, mert az újabb párkapcsolatodat is elöre megmérgezi.
2019. jún. 5. 19:56
2/6 anonim válasza:
pszichológushoz bármikor lehet menni, és én is ajánlom nekd :)
2019. jún. 5. 20:14
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, igy már azthiszem bele merek vágni ebbe, köszönöm mindenenkinek aki ír/írt :)
2019. jún. 5. 20:34
4/6 anonim válasza:
El lehet persze de minek?? Én pl attól leszek jól ha minél több növel együtt vagyok. Irom is öket kis noteszomba eddig mennyi volt. Nem érdemes egy valakinél leragadni. Javaslom te se ragadj le. Az nagyon gàz.
2019. jún. 5. 22:00
5/6 anonim válasza:
Ha felmerül hogy el lehet e menni akkor már el kell. Ha minden nap sírsz annak oka van, és igen, időnként épp a sjaát ostobaságunk az oka, de néha ahhoz is kell egy külső szemlélő aki erre rávilágít, a legjobb ha egy szakember teszi. Pszichológushoz bármivel lehet menni ami megakaszt, senki se megy el ok nélkül, bőrgyógyászhoz is el lehet menni bőrrákkal és pattanásokkal is egyaránt. Egyébként lehet hogy tiniszerelmecske, de ezeknek marad nyoma később, inkább most frissiben legyen felgönygyölítve mint huszonéveid közepén menj el és nyomozgatni kelljen vajon melyik trauma a hibás...
2019. jún. 5. 22:09
6/6 anonim válasza:
Már pedig szakíts, ne legyél kapcsolatfüggő már ennyi idősen. Aztán ha úgy érzed, egyedül sem boldogulsz a problémával, akkor fordulj szakemberhez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!