15 évesen egyedül elmehetek pszichológushoz? Név nélkül?
Anyukám 1-2 éve sokat bántott, mostanában is megesik, hogy eljár a keze. Ezt mar en nem bírom.. Pl tegnap is osszevesztunk, kétszer akkorát racsapott a fulemre (pofon akart lenni), hogy nem hallok normálisan. Mindent tompitottan hallok, aki mellettem ül, azt sem ertem meg normalisan.. Visszatérve a pszichológushoz. Észrevettem, hogy néha zavaros a viselkedesem, nem fogom fel egyből amit mondanak, remeg a kezem stb. Ugy érzem ez mind összefügg azzal, amennyit régen kikaptam. (Fejemre) ezen kívül régen teljesen nyugodt ember voltam, most mar fele annyira se vagyok az.. Könnyen dühbe jövök. Kifejezni se tudom mar magam rendesen..:( persze anyukám ezt is mondogatja, hogy több könyvet kene olvasom "nem csak facebookozni". Amikor zsinórban 5 könyvet olvastam akkor az volt a baja...
Szóval a kérdés: egyedül elmehetek pszichológushoz? Ugy, hogy nem mondom el a nevemet, se semmit? Ezekről szeretnek vele beszélni..
Köszönöm a válaszokat :)
Ma suli utan megyek apukamhoz, vele ma vagy holnap elmegyek orvoshoz a fulemmel. Segély vonalat nem szeretnek hívni.. Egyébként mennyibe kerül a Pszchiologus?
léteznek ingyenes alapítványi pszichológusok is, ha írsz nekem privit, átküldöm a címet
budapesti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!