Pszichológushoz kellene fordulnom vagy egyedül is megtudom ezt oldani?
kiskoromban megaláztak, vertek a fiúk. megutáltam őket nagyon, és félelmet érzek a közelükben, nem érzem magam sosem biztonságban mellettük. Most szerelmes vagyok egy fiúba, de rettegek a nemi kapcsolattól. Hogy kezeljem magam?
18/L
Ismerd meg.
Nem kell elkapkodni ezt. Ha megismered, és érdemes a bizalmadra, akkor te sem fogsz utána már félni.
velem is ez volt, ma a férjem.
*érdemes a bizalmadra
Én senkinek sem könyörögnék, hogy bízzon bennem. Vagy bízik, vagy nem. - Azért mert mások szemetek, én nem érdemlek bizalmatlanságot, mert nem tettem semmi rosszat.
Én nem abban hiszek, hogy a bizalmat ki kell érdemelni, hanem abban, hogy el lehet veszíteni.
Egészséges párkapcsolatra viszont csak egészséges személyiséggel és önbizalommal rendelkező ember képes. A kérdező maga jött rá, hogy ő nem ilyen. Miért ne lehetne segítséget kérni?
utolsó, ezek szerint te az ismeretlen emberekben feltétel nélkül bízol??? Nagyon meglepne. bárki aki odamegy hozzád élvezi a bizalmadat, max ha a lábadra lép akkor onnantól óvatosabb és távolságtartóbb leszel? Kétlem.
Abban,akiben alapból van egy félelem, és alapból nincs meg a bizalom a másik nem iránt... igenis ki kell építeni a bizalmat. Ez nem büszkeség és elvek kérdése. ha valakinek ez a lány kell, akkor ő építse ki... amellett, hogy nyilván neki is fokozottan dolgoznia kell azon, hogy feldolgozza a sérelmeit és a félelmeit eleressze.
lassúság és fokozatosság. Olyan partnert keress, akinek majd' végtelen a türelme és a szeretete. Csak ilyen tud rajtad segíteni. A pszihó se mondana sokkal többet.
Ne a neki kapcsolaton járjon az eszed, hanem ismerd meg először. Az még ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!