Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Két pasi meleg lehet, ha...

Két pasi meleg lehet, ha mindig együtt vásárolnak?

Figyelt kérdés
Ha mindig együtt járnak vásárolni, oda ahová én. Nem tudok róluk semmit, de nagyon sokszor láttam őket. Mindketten hátizsákot visznek, a végén csak egyikük fizet. Szinte csak kajákat és némi alkoholt. Nem hagyják el soha egymást, mármint úgy nem láttam őket hogy külön, csak hogy mindig egymás mellett/után mendegélnek. Hülyeség hogy ezt feltételezem? Vagy melegek lennének? Nem tehetek róla, hogy feltűnnek, mert ez már nagyon sokadik alkalom. Ha csak haverok lennének, nem kéne együtt vásárolgatniuk, nem? Amúgy elég fiatalok. Nem hallgatózom, de elkaptam párszor ilyen mondatrészeket, hogy "Ez jó lenne vacsorára?", meg "Neked is kell akkor ilyen?", "Csak egyet vegyünk?" stb. Nekem kicsit furcsa az egész.

2021. júl. 6. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Te retardált vagy
2021. júl. 6. 16:46
 12/14 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Lehet minket láttál. Szoktam mondani a boltba:"Muci az ne bedd meg túl drága..." Volt néha aki furán nézet de leszarom...

Ez téged zavar? Ha igen miért?

2021. júl. 6. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában én is sok pasit látok együtt vásárolni, és mindig arra gondolok, hogy biztos melegek lennének? Pláne, hogy általában 2 jópasit együtt vásárolgatni.
2021. júl. 6. 21:03
 14/14 XR115 ***** válasza:
Mostanában egyre több ilyen van, úgy hogy lehet hogy igen, de ha nem tetszik csukd be a szemed.
2021. aug. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!