Ha van egy lány aki utál engem és folyton a barátnőmet akarná buliba vinni meg csajos estére annak mi lehet az oka? Mit akarhat a páromtól akivel 3 éve vagyunk együtt? Ha lehet inkább csajok válaszoljanak.
A barátnődet nem utálja csak téged.Vele szeretne barátkozni.
Attól hogy egy lánynak van párkapcsolata, lehet barátnője.
Neked nincsenek haverok, barátok akikkel fiús programot csinálsz?
Akkor a barátnődnek kell leépíteni a csajt.
Én azt mondanám neki, hogy bocs de nem érdekelnek a régi dedós dolgok.Öreg vagyok ehhez.
És nem mennék vele.
Nagyon egyszerű: le kell ülni beszélni a barátnőddel és elmondani neki, hogy ez téged zavar. A következő lépésed a barátnőd válaszán múlik. Ha nem azt mondja amit hallani akarsz, értékeld és mérlegeld, hogy eddig mi volt ez a kapcsolat, illetve nyugodtan folytathatjátok-e.
Ha te túl féltékeny/korlátozó vagy ILLETVE ha barátnőd ész érvek ellenére a kicsapongást választja helyetted egy olyan személlyel, aki valószínűleg ellened fogja őt hangolni, akkor lehet, hogy érdemes tovább lépni ebből a kapcsolatból.
A csaj utál, és azért akarja elvinni bulizni a barátnődet, hogy összehozza más pasikkal.
Ha a barátnőd nem építi le magától, akkor bajok vannak a kapcsolatotokban.
Köszi a Válaszokat Mindenkinek.
Én attól tartok illetve tartottam hogy az 5-ös illetve a 7-es Válaszoló közel járt az igazsághoz de sikerület rendeznünk a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!