Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyiket szereted jobban:...

Melyiket szereted jobban: vendéglátónak lenni vagy vendégeskedni?

Figyelt kérdés
Én különösebben egyiket sem, mindig semleges helyszínen találkozunk. Semmi probléma nem szokott lenni ezzel.
tegnap 18:27
A kérdező szavazást indított:
Inkább szeretsz vendégeket fogadni
Vendégnek mész szívesebben
Mindkettő
Egyik sem
25 szavazat
 1/7 tejjelkifili ***** válasza:
70%
Én vendégnek lenni jobban tudok. Vendéglátó csak akkor ha ismerik egymást akik jönnek. Arra képtelen vagyok valahogy, hogy meghívok random ismerőseimet ilyen buli szerűen, valahogy tartok tőle, hogy kezelnék egymást :D Van aki ezt nagyon jól csinálja.
tegnap 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Inkább én szeretek menni másokhoz.
tegnap 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha lehet választani mást is a vendéglátáson és a vendégeskedésen kívül, akkor inkább semleges helyen fussunk össze... de ha muszáj választani, inkább megyek én vendégségbe. Egyszerűen nekem nincs türelmem ahhoz, hogy vemdéglátó legyek - nem tartok makulátlan rendet, nem vagyok egy házitündér, nem szeretek egyszerre 20 dologra figyelni stb.
tegnap 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem mindkettőt, bár ahhoz, hogy hozzám jöjjenek, nagyon neki szoktam készülni, különben kellemetlen érzem magam.

Vendégként viszont könnyen ellazulok, csak a saját házammal kapcsolatban vagyok ennyire kritikus, másénál fel se merül, hogy zavarnak ugyanazok a dolgok.

tegnap 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátó jobban szeretek lenni. De nálunk nem divat eleve, hogy hatalmas lakomával várjak bárkit, barátokat, általában megbeszéljük, hogy ki milyen nasit hoz, én is veszek valamit, ennyi. Beszélgetni jönnek, nem zabálni, de olyan is volt, hogy együtt főztünk valamit egy barátnőmmel. Rendet meg eleve tartok, nyilván van itt is néha kupi, de nem akkora fáradtság olyankor is rendet rakni, és én kicsit lusta vagyok, jobban szeretek itthon lenni és a program végén itthon maradni azonnal, nem még hazautazni valahonnan :D
tegnap 22:51
 6/7 Katona Dius ***** válasza:
Én jobb szeretek vendég lenni, vagy semleges helyen találkozni. Ha megunom a társaságot (elég magamnak való vagyok), akkor csak fogom magam, elköszönök és haza megyek. Ha nálunk van vendégség, akkor csak nem rakhatok ki mindenkit, hogy köszi mehettek haza :D
tegnap 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőt rühellem.
tegnap 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!