Visszakérdeznék: ha megsértődsz, jobb lesz tőle valami?
Amúgy ez egy szerencsétlen megfogalmazás, de valószínűleg azt akarta mondani, hogy a kinézet alapján kevesebbnek tippelte volna.
febr. 10. 14:52
2/10 anonim válasza:
Teljesen felesleges hozzá tenni ezt a korodhoz képest. Mert ezzel a korodhoz képesttel így odatesz valami olyat, hogy az alacsonyabb kategóriádhoz képest :D Miközben nyilván mindenki a saját korában van és ezzel semmi gond. Sokkal jobb lett volna, ha csak annyit mond, hogy jól nézel ki.
Az, hogy az illető ezt jó indulattal mondta, vagy épp oda akart kicsit pörkölni is ez így nem tudható szerintem.
febr. 10. 15:03
3/10 anonim válasza:
Én kedves bóknak venném (52F), de én alapesetben jóindulatot tételezek föl a többi emberből. Aki meg rosszindulatot, az értelemszerűen meg fog sértődni.
Szóval ez pl. jó próbája az illető jellemének, személyiségének. :-)))
febr. 10. 15:03
4/10 anonim válasza:
Elég szerencsétlen megfogalmazás. Ha tényleg meg akarok dicsérni valakit, akkor nem teszem hozzá a mondat második felét.
febr. 10. 15:11
5/10 anonim válasza:
Pár éve már egymás között viccelődünk ezzel a barátnőmmel, hogy mi már csak a korunkhoz és gyermekeink számához képest nézhetünk jól ki. 3:) Szóval egyértelműen nem kedves bók. DE! annyira bevett szófordulat, hogy aki mondta, valszeg fel sem fogta, hogy ennek van egy bántó éle.
febr. 10. 15:34
6/10 anonim válasza:
Én ezt kedves bóknak szoktam szánni.
febr. 10. 16:45
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a szándék kedves, de nem úgy jön le... mert van benne egy kicsit olyan felhang, hogy "amúgy csak a korodhoz képest nézel ki jól, amúgy nem, mert igazán jól csak fiatal nézhet ki".
febr. 10. 17:13
8/10 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki, ahhoz képest, hogy már fél lábbal a sírban vagy.
febr. 10. 17:37
9/10 anonim válasza:
Azt tekintve, hogy a korodbeliek hozzád képest xarul néznek ki, gondolom kedves elismerés. Becsüld meg, legyél rá büszke.
febr. 11. 08:51
10/10 anonim válasza:
Nem érzem kedvesnek a bókot, mert akkor lenne az, ha nem lenne ott a "korodhoz képest" rész. Az, nekem legalábbis, úgy érződik, mintha burkoltan leöregeztek volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!