Ha választani lehetne, akkor inkább tartanál házibulit sok emberrel együtt (vagy csak vendég lennél te is) és vállalnád a büntetés kockázatát vagy inkább lemondanál róla? Most szilveszterre gondoltam.
Egyszer élünk, de remélhetőleg nem ez lesz az utolsó szilveszterem. Mulattam már éppen elégszer, jövő ilyenkor valószínűleg ugyanígy megtehetem. Most tehát kihagyom.
Igazából a vírustól nem féltem magamat és a családomat (nov. első felében ui. átment rajtunk), inkább a büntetéstől félek, ill. nem akarom, hogy valamelyik vendégem pont itt kapja el.
Nem buliznék most. Máskor is tudok szórakozni (tavasszal, nyáron).
Anyagilag nem állok úgy, hogy ki tudn€k fizetni egy komolyabb büntetést. Kell a pénz másra.
Tartunk házibulit (10 fő alatt) olyan társasággal, akikkel egyébként is nap mint nap találkozunk, úgyhogy ha nem tartanánk bulit is elterjedne köztünk a vírus.
Nem kiöltözős, táncolós, izzadós buli lesz, csak összeülős, iszogatós, társasozós.
Nagyobb buliba most nem mennék és nem is tartanék. Nem akarok büntit fizetni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!