Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gyakran jártok...

Mennyire gyakran jártok párotokkal együtt közösségbe?

Figyelt kérdés
Egyáltalán, van olyan itt aki mindig kettesben a párjával utazik, tölti a hétvégét, kb mindent kettesben és azt tudja mondani, hogy nincsenek is barátok akikkel bármit is csináljanak?

2021. júl. 1. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleve együtt járunk egy csapatba edzeni, szóval már ott van egy közösségi élmény, illetve azért ha nem is hetente, de 2 hetente pénteken a törzshelyünkön vagyunk, illetve összejárunk ismerősökkel, barátokkal. Nálunk lassan az a gond, hogy keveset vagyunk kettesben.
2021. júl. 1. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok ilyen ember van akiket írsz. De általában egy idő után az egyik félnek nagyobb az igénye a társaságra. Szerintem miután rózsaszín köd felszáll általában így van. És attól is függ hogy hány évesekről beszélünk.

Nálunk én vagyok az aki kevésbé szereti a tömeget. A bulizós táncolós dolog nekem egyáltalán nem hiányzik. Sok mást mindent lehet csinálni még. Közösséghez se ragaszkodok sokszor, kirándulni szoktunk néha amit mindketten szeretünk. De ha közös barátokkal kell találkozni az se probléma, bár úgy hogy ők is elfoglaltak nem mindig könnyű megvalósítani a találkozást. A kapcsolatot viszont nem szeretném megszakítani velük.

2021. júl. 1. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Együtt nem járunk, de külön sem. Vannak barátaink, de nem járunk össze csoportosan. Pl az én 2 barátnőm egymással nem barátnők, nekik megvan a maguk társasága ahová meg én nem kívánkozok. A párom is több helyre "beillik" de ilyen nagy bandázások ott sem szoktak lenni
2021. júl. 1. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Közös barátaink vannak, előbb volt meg a baráti kör mint hogy mi egy pár lettünk volna. Szóval a baráti programok is közösek, meg kettesben is szoktunk járni pl. túrázni, vagy csak teszünk-veszünk, punnyadunk otthon hétvégén ketten.

Idegenek közé egyikünk se vágyik, a tömeget utáljuk, úgyhogy barátokkal is leginkább vadkempingezni, túrázni, házibuliba járunk. Meg 2-3 évente egy koncert, az bőven elég.

2021. júl. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!