A párotokkal együtt mennyit tudtok félretenni egy évben?
Ez az oldal arra lett kitalálva, hogy az emberek kérdést tegyenek fel.
Sajnálom, hogy elfojtott frusztráció gyötör.
Ez nem f méregetésről szól, szimplán egyikünk sem dolgozik pénzügyi szektorban, az éves statisztikákból pedig nem lehet hűen tájékozódni, tekintve, hogy átlag kerül kiszámításra.
A kérdésem indikátora, hogy szeretném magunkat behatárolni, hogy mennyire vagyunk spórolósak vagy éppen túlköltekezőek másokhoz képest. Engem motivál például a spórolásra az, ha tudom, hogy más is X összeget félre tud tenni havonta, akkor én is meg tudom csinálni.
Jelenleg mi a párommal a pandémia alatt havi 250 ezret tudtunk félretenni, de ez mind amiatt volt, mert nem volt mire költeni, lévén, hogy nincs semmi szórakozási lehetőség. Ez pandémia előtt csupán 100 ezer volt, de nyári időszakokban inkább csak 80 ezer havonta.
ITGuy:
Ez egy anonim fórum, a megfelelő kategóriában a pöcsméretről sem taplóság érdeklődni, mivel úgysem tudod kik a válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!